NOTD 21/4; Pink & Peachy Ombre (+Frenchies).

NOTD 21april2015Een tijdje terug scoorde ik wat van die nieuwe Essence gel lakjes en dit was het eerste resultaat na een paar minuutjes klieren aan tafel. Freehand double french tips en op 2 vingers een ombre met een peachy roze tint een een fuchsia kleur. Een laagje glitters er over een gaan met die banaan :D

Gebruikte producten:
– Essence gel basecoat en topcoat.
– Essence 52 give me nude baby!
– Essence gel lakjes 09 lucky, 13 forgive me en 06 space queen.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “NOTD 21/4; Pink & Peachy Ombre (+Frenchies).”

  1. Heel apart! Mn nagels zijn hier te kort voor.. dan vind ik het niet zo mooi. Toevallig heb ik vandaag ook een artikel over de Essence lakjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//