FOTD 22/4; Hello Kitty!

DSC_1008 copy small

 Mijn favoriete uitgaans-look (welke ik btw ook gewoon naar mijn werk draag) die het meest requested is om te laten zien in een blogpost is deze inclusief kitty ears. Wil je een avond die niet te vergeten is, wear your ears ;) Eigenlijk is de look zelf super simpel en draagbaar. Gewoon goed blenden in de crease en een kekke winged liner a la femketje en je bent klaar.

DSC_1036 copy small DSC_1010 copy small

DSC_1007 copy small

Gebruikte producten:
Fit me foundation.
– Oriflame bronzer.
UD naked 3 palette.
Essence liquid liner.
Essence lash princess mascara.
W7 eyebrow pencil.
– Gloss (welke weet ik niet meer maar any colour will do!)

DSC_1033 copy small DSC_1030 copy small DSC_1014 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “FOTD 22/4; Hello Kitty!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//