NOTD 19/11; Pink Glitter.

NOTD 19nov2013Zo veel nagellakjes en zo weinig tijd om mijn nagels vaker dan 2 keer per week te doen. Echt een omslag in mijn nagellak schema sinds ik fulltime werk!
Van bijna elke dag mijn nagels lakken naar 2 en soms 3 keer per week. Ondanks mijn tijdtekort vind ik het wel belangrijk mijn nagels pretty te lakken wanneer ik wel ff wat tijd heb en wat is er nu niet mooi en leuk aan een knalroze glitterlak die ook nog eens super snel dekt, droogt en waarbij geen topcoat nodig is?

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– Hema Glitter Fuschia.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “NOTD 19/11; Pink Glitter.”

  1. Gave kleur! Het is dat ik de laatset tijd wat minder roze gebruik op mijn nagels, anders had ik hem wel gehaald denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//