Dr. Van Der Hoog – Big Fun Bubblegum Masker.

Eerder reviewde ik het tipsy tequila masker van dr. van der Hoog, vandaag is het de beurt aan het über zoete big fun bubblegum masker. Ik moet zeggen dat ik er de laatste tijd steeds beter in wordt om tijd voor mezelf te nemen en een maskertje op te smeren, ondanks de erg drukke tijd rondom de verhuizing en m’n fulltime baan. Ook dit maskertje heb ik gewoon op een doordeweekse avond op een goed gereinigde huid opgesmeerd en zo’n 20 minuutjes laten zitten.

DSC_4954 copyHet masker ruikt echt enorm naar die roze bubblelicious kaugom, je kent ze wel, die roze blokken waar je enorme bellen mee kunt blazen. Het masker zelf is creamy, smeert goed uit en heeft een licht roze kleur. Het masker vond ik in eerste instantie best verkoelend werken, maar wel op een fijne en niet prikkende manier. Na de 20 minuutjes merkte ik dat het masker best wel wat was ingetrokken en op sommige plekken was opgedroogd. Nadat ik de restjes masker verwijderd had voelde mijn huid goed opgefrist en zacht.

Echt super voedend is het masker niet, maar wel erg leuk voor zo af en toe tussendoor voor een extra opkikker. Het masker bevat 2 delen, dus je kunt elk pakje 2 aparte keren gebruiken of delen met een vriend of vriendin! Een setje van 2 maskertjes kost maar €1,79 dus voor het geld hoef je het niet te laten.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Dr. Van Der Hoog – Big Fun Bubblegum Masker.”

 1. Weer zo’n leuke verpakking, haha!! :) Het klinkt als een heel fijn maskertje en ik denk dat de geur suuuuperzoet is als het bubbelgum is!! :) X

 2. Ik hem die ook gehad. Lekkere makkelijke maskertjes en ook nog eens per 2 verpakt dus ideaal voor een vriendinnen avond.

 3. Ik heb deze zelf ingeslagen een keer, toen waren ze 2+2 gratis bij de kruidvat. En dit masker is wel een aanrader! Maar niet voor elke week zeg maar.
  Als je hem dus vaak gaat gebruiken droogt je huid uit. Al is de geur ongelofelijk lekker!

  Maar pas er wel mee op, dat je hem niet te vaak gebruikt!
  Goed masker wel en leuk artikel btw.

  XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//