Hema Long Lasting Polish #15.

Nog steeds heb ik niet alle lakjes van het amazing grote en mooie nagellak pakket wat ik van mijn lieve oude C&A collega’s en vriendinnetjes gehad heb, gereviewed. Vandaag nog zo’n lakje en dit keer is het een oud vertrouwd hema long lasting lakje in kleur nummer 15.

DSC_4678 copy DSC_4679 copyDeze bruinige najaarstint is zo pretty! Normaal ben ik niet zo fan van simpele bruine lakjes maar deze beauty heeft een prachtige bronzen/gouden shimmer die het lakje uniek maakt en het zelfs een beetje kakigroen/bruinig van kleur maakt. De dekking van de lak is okay, hij dekt met 2/3 laagjes. Op de swatch hieronder heb ik 2 royale laagjes aangebracht, maar de lak trekt wel een beetje terug vanaf de tips. Daarvoor zou ik eigenlijk nog een extra laagje moeten aanbrengen.

DSC_4684 copyEen lakje als deze en alle andere long lasting lakjes van Hema bevatten 11ml lak en kosten €2,50

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Hema Long Lasting Polish #15.”

  1. Wat een supermooi kleurtje weer!! :) Ik vind al de Hema lakjes er trouwens goed uitzien en ze zijn helemaal niet duur! :) X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//