NOTD 14/10: Burgundy & Gold (+Review!)

NOTD 14okt2014

Vandaag even en combi-artikel want ik mocht van bornprettystore.com weer wat leuke nail art goodies uitkiezen om te reviewen. Aangezien ik hier best kort over kan zijn leek het me handig om in dit NOTD artikel een korte review te geven over het lakje en de image plate die ik mocht uitproberen.

De image plate die ik koos heeft geen ronde vorm maar heeft 8 hoeken, dit ben ik op zich wel gewend van BPS plates, dus die past mooi bij de rest van mijn collectie plates welke ik allemaal in een oude glossybox doos bewaar. Wel moet je van te voren het blauwe folie’tje verwijderen voordat je kunt stempelen. De plate heeft schattige hartjes en sneeuwvlokjes als design, die leek me erg leuk voor o.a. valentijnsdag maar ook voor de upcoming kerstdagen! De image plate kost $2,99 (nu in de sale voor $2,39).

bps femketje

Het lakje is een mooie burgundy donkerrode tegen paars aan tint met een gorgeous shimmer. De lak dekt eigenlijk sneller dan verwacht met 1 laagje, zelf heb ik wel twee dunne laagjes aangebracht voor een mooi egaal effect. Ook gebruikte ik het lakje (samen met een gouden lak van een essence LE) om te stempelen. Ook dit ging ontzettend goed, en veel beter dan ik had gedacht! Het lakje kost zo rond de $6 (op de site staat nu een heel andere prijs van $16 maar volgens mij klopt dit niet helemaal XD).

DSC_8877Op de foto hierboven (die ik met de nikon had gemaakt toen het nog licht was. De NOTD foto zelf bovenaan het artikel heb ik met mijn gsm moeten nemen omdat het al te schemerig was >.<) heb ik twee laagjes van de lak gebruikt en op mijn middelvinger 1 laagje van een gouden essence lak. De BPS lak lijkt hier ook iets meer paars dan burgundy.

Ik moet zeggen dat ik echt impressed ben, zowel met de image plate als het lakje. Het enige minpuntje vond ik dat de lak waarschijnlijk al een keertje eerder open is geweest. Toen ik de lak open draaide zat er allemaal gedroogde lak rond de hals van het potje. Een dikke no go als je het mij vraagt >.< Afgezien van dat vind ik het een prima lak en fijne image plate, zeker als setje vind ik ze erg leuk. Misschien een leuk ideetje om cadeau te geven met kerst of sinterklaas?

Ook heb ik nog een leuke 10% kortingscode voor bornprettystore.com. Gebruik de code FEMW10 voor 10% korting op je gehele bestelling! En: BPS verzend gratis over de hele wereld!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “NOTD 14/10: Burgundy & Gold (+Review!)”

  1. De kleur van de nagellak vind ik erg mooi alleen beetje raar dat het lakje waarschijnlijk al eerder open is geweest x

  2. Heel mooi gedaan =) Alleen inderdaad een no go als een flesje al open gedraaid is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//