FOTD 13/10; Herfst!

DSC_8604 copy cropped smallDe herfst is dan toch echt aangebroken. De warme nazomerdagen sijpelen langzaam aan weg en ik ben ook alweer jarig geweest vorige week. De tijd gaat snel, maar ik moet bekennen dat ik dat helemaal niet zo erg vind. Ik ben klaar voor het kille weer want dat betekend dat ik met warme make-up tinten aan de slag kan: Hallo mooie koper, bruin en goud kleuren!

DSC_8612 copy cropped small

Gebruikte producten:
Essence eyeshadow base.
– ELF eyeshadow quad in Luxe.
Rimmel sexy curves mascara.
W7 wenkbrauw potlood.
NYX concealer.
Essence bronzer/highlighter.
Essence lip cream.

DSC_8601 copy cropped small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “FOTD 13/10; Herfst!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//