Mijn Eigen Ontworpen Telefoonhoesje (+WINACTIE!) CLOSED/GESLOTEN!!

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van GoCustomized.com om een Samsung hoesje te ontwerpen. Een tijdje terug kocht ik nog een hoesje via ebay, maar moet zeggen dat ik er nu wel weer op uitgekeken was, en wat is er nu leuker om er zelf eentje te ontwerpen!

DSC_8657

Ik heb gekozen voor een hard case hoesje die je zo hoppaa om je gsm klikt. Easy breezy en nog beautiful ook. Eerst wilde ik eigenlijk een foto van mij en Roy als hoesje laten maken, maar kwam toen deze afbeelding tegen en vond hem echt 100% femketje-proof. De case is stevig en breekt niet zo snel, gelukkig maar want ik heb nog wel eens van die moment dat mijn telefoon uit mijn handen glipt. Ik moet zeggen dat het hoesje van zichzelf ook vrij glad is, maar dat je nog wel grip genoeg hebt om hem makkelijk vast te houden zonder bang te zijn hem elk moment tussen je vingers door te laten glippen.

Naast hardcase hoesjes kun je ook voor soft cases of van die flip over hoesjes kiezen, waarbij ook de voorkant van je telefoon beschermd is en je er nog wat pasjes zoals je ID, pinpas en OV kaart makkelijk mee kunt nemen. Ook kun je een hard case nemen die niet rondom geprint is met de afbeelding, maar welke een witte of zwarte rand heeft. De prijs van een all round geprint hard case hoesje zoals ik gekozen heb is 19,95 euro per stuk. Een enorm pluspunt vond ik de kwaliteit van het hoesje, deze is goed stevig maar makkelijk om je telefoon heen te klikken. Maar iets waar ik nog meer kudo’s voor geef is de snelheid waarmee ik het hoesje binnen kreeg. Ik had hem op dinsdagochtend rond 12 uur ontworpen, en de volgende ochtend lag hij al op mijn deurmat!

DSC_8664

Maar nu de winactie in samenwerking met GoCustomized.com en omdat femketje.nl deze maand alweer 4 jaar bestaat: 1 van mijn lieve lezers mag zelf een telefoonhoesje maken voor zijn of haar smartphone!

Wat MOET je doen om kans te maken op deze creatieve maar leuke gadget prijs?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken om een eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Voor alle info http://femketje.nl/?p=10760 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 12 oktober t/m 26 oktober 2014. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Mijn Eigen Ontworpen Telefoonhoesje (+WINACTIE!) CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Wat een prachtig hoesje! Echt mooi ontworpen! Fijn ook dat de kwaliteit zo goed is, zeker een pluspunt! Ik volgde je al op bloglovin en op twitter en nu ook op FB en Instagram (enne heb de post gelikt) nu maar duimen!

 2. Oh wauw, wat een leuk hoesje heb je besteld! Past inderdaad erg goed bij je :) Ik ben zelf ook al een hele tijd op zoek naar een hoesje, alleen ik kan voor mijn telefoon nergens iets vinden. Mijn telefoon bevat inmiddels al wat barsten en scheurtjes over het hele toestel, dus een flip cover hoesje heb ik hard nodig!

  Ik ga je zo volgen op Instagram en twitter, ik volg je + like het bericht :-) (De accounts zijn beauuu_x of LunediCongelati)

 3. Super leuke winactie! Ik had die site al eens eerder gezien en was aan het twijfelen of ik een hoesje zou bestellen. Er is vrij weinig keus voor mijn telefoon qua hoesjes namelijk.

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en ik heb dit bericht geliked.
  Ik ben je gaan volgen op twitter en heb je bericht getweet.
  En last but not least volg ik je op instagram.

  Mijn mail adres is: nailssdone@mail.com
  xxx

 4. Wat ziet die er leuk uit zeg. Goede reminder elke dag. Ik volg je via bloglovin, FB en youtube.

 5. Wauw! Hier doe ik graag aan mee, vooral omdat er voor mijn telefoon de laatste tijd heel weinig hoesjes voor te vinden zijn! Ik volg je op Bloglovin en Facebook

  Liefs, Britt

 6. Ik heb er alles voor over om deze winactie te kunnen winnen, echt alles!

 7. Wat een blikvanger je telefoon hoesje.
  een erg leuke actie.
  Ik loot graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter (tweet gestuurd) en ik ben geabonneerd op je You Tube kanaal.

 8. Erg leuk hoesje heb je gekozen . Mijn hoesje is een beetje vies en ik zou graag een nieuwe willen hebben en eentje laten maken is helemaal ideaal dus ik doe mee. Ik heb alles gedaan ook de extra dingen onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 9. ooh super !
  met deze actie doe ik zeker mee. Ik volg je dus al veel langer via bloglovin en heb het artikel geliked (ik was nr 18)
  ik volg je nu ook via facebook !
  en ik hoop dat ik ook zo een leuk hoesje kan maken ! veel leuker dan eentje te kopen

 10. Wat leuk en origineel; ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984) / Youtube (melissa van stipdonk). Gr. Melissa

 11. Wat leuk zeg!! Zelf een telefoonhoesje ontwerpen? Dat lijkt me zeker wel wat…. En zo snel al binnen, wat een topservice!! Ik doe dan ook graag mee om ook een leuk hoesje te mogen ontwerpen.. Ga zeker nog eens een keer kijken op de site….. Ik volg je natuurlijk op fb en bloglovin:):) Groetjes ilse

 12. Leuk!! Ik doe mee! =D Ik heb alle verplichte en alle niet verplichte dingen gedaan =)

 13. ik vind het een leuk hoesje alleen dat plaatje zag ik een half jaar terug al op google.

 14. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram en twitter; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//