4X EOS Lipbalm.

Ik kreeg afgelopen zaterdag een kek pakketje van dermarolling.nl met daarin maar liefst 4 EOS lipbalms! Ik weet nog wel dat er een tijdje terug een hele hype was bij o.a. youtube beauty goeroes die al deze kleurrijke en schattige EOS lipbalm bolletjes verzamelde en er over hype’te als een malle. Ik was daarom ook erg benieuwd wat er nu zo speciaal aan deze bolletjes lipbalm was en testte ze uit.

DSC_8872

Okay, sowieso zien ze er gewoon adorable uit en moet ik zeggen dat ze zeker wel leuk zijn om allemaal te verzamelen. Zelf ontving ik de kleuren/smaken (v.l.n.r.): pomegranate raspberry, strawberry sorbet, blueberry acai en honeysuckle honeydew.

Dit is wat de shop er zelf over zegt: Eos staat voor Evolution of Smooth. Een titel welke direct aangeeft waar het bedrijf voor staat: Smooth. Eos is een groothandel die zicht onderscheidt dankzij het produceren van beauty producten met puur natuurlijke ingrediënten. De Eos producten zijn geschikt voor vrouwen die houden van style en luxe. Vele Amerikaanse celebrities zijn inmiddels verslaafd aan de eos lip balm, het succes product van Evolution of Smooth.

Een smooth lipbalm die ook nog eens natuurlijk en organisch is, me likey! Geen rare goedjes meer die in je lippen trekken en waar je weet ik het wat allemaal voor rare (allergische)reacties op kunt krijgen. Nopes, gewoon fijne en best verantwoorde producten die nog eens lekker aanvoelen en ruiken ook.

DSC_8876

De geuren die ik ontving zijn ook echt zo delish! Lekker zoet en fruitig, en elk kleurtje heeft een unieke geur/smaak combinatie waar ik zelf wel heel erg van hou. Mijn favorieten zijn toch wel de donkerroze in de geur pomegranate raspberry (granaatappel framboos), en de lichtblauwe met blueberry acai (bosbessen en açaí).

De lipbalms voelen stevig aan op de lippen en iets dikker dan een product zoals die blikjes vaseline of een labello stick. Het product trekt ietwat in je lippen waardoor je langere tijd een gevoed en verzorgd gevoel hebt, maar blijft ook langere tijd lekker creamy op de lippen liggen. Ze geven eigenlijk geen kleur af, maar dat hoeft voor mij ook niet perse. Ook proeven en ruiken de smaakjes helemaal niet chemisch of fake wanneer ik de lip balm op heb. Ik vind ze fijn en ga ze super veel gebruiken deze herfst en winter. Mijn lippen zullen niet uitgedroogd of flakie raken met deze EOS lip balms!

EOS lipbalm femketje

*hello naked make-upless face, ik ga helemaal voor puur natuur met deze lipbalm ;) En ook Timmi was erg amused door deze EOS bolletjes*

19 okt

De in totaal 8 verschillende lipbalms zijn bij dermarolling.nl te krijgen voor 5,99 euro per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “4X EOS Lipbalm.”

  1. Ik vind ze er ontzettend leuk uitzien, maar heb altijd gedacht dat het meer een hype was dan dat het echt werkte… Niet dus, haha! Leuk review (:

  2. Ik heb ook die blauwe, ze zijn zo fijn! Vooral in de winter. En awww, die Timmi <3

  3. Haai! Wat fijn dat je ze hebt gereviewd, want ik ben namelijk bijna jarig, (15 juni) en op mijn verlanglijstje stonden Honeysuckle Honeydew en Sweet Mint (en W7 palettes; Lightly Toasted, In the buff en In the Nude, ook van dermarolling.nl .En een laptop, maar dat doet er verder niet toe.) Ik was dus super bang dat ze eigenlijk fake waren, maar nu zijn mijn twijfels weggenomen. Dankje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//