23 thoughts on “NOTD 1/12; Colourful Tips.”

  1. Wat een ontzettend leuk idee met die verschillende kleurtjes. Als mijn 10 nagels weer een beetje dezelfde lengte hebben (nu verschillende lengtes als resultante van kluswerkzaamheden de afgelopen periode), dan ga ik dit ook een keer proberen.

  2. Wat een gave nagels! Echt leuk met al die kleurtjes. Helaas heb ik pas al mijn nagels gebroken, het gaat wel even duren voor ik dit kan maken. Maar ik ga het zeker onthouden..

      1. Ja, *zucht* misschien moet ik dat maar eens proberen. Ik wil me alleen nog niet overgeven aan korte nagels haha! Normaal heb ik ze net zo lang als jij. Hopelijk groeien ze nu weer gezond lang terug.

  3. Super leuk gedaan! Ziet er heel vrolijk uit! Zeker voor nu, met die sombere kale bomen overal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//