The No Make-up Tag!

Ola lieve lezers!

Laatst zag ik op een aantal andere blogs en youtubeaccounts deze tag voorbij komen en het leek me wel eens leuk om ‘m ook te doen. Dus bij deze mijn ingevulde antwoorden.

Is er een make-upproduct waar je niet zonder kan?
Lipbalm is dan denk ik echt iets waar ik, zeker in het najaar, niet zonder kan.

Is er een make-upproduct waar je wél zonder kan?
De rest, obviously XD! Sowieso foundation, concealer en alle andere gezichtsmake-up is geen must voor mij :3

Voel je je zelfverzekerd met make-up op?
Niet meer dan anders eigenlijk, voor mij is make-up niet iets wat mij als persoon veranderd of dat veranderd hoe ik me voel. Ik vind het eigenlijk gewoon leuk en pretty om mee te werken en om nieuwe dingen uit te proberen.

Welk deel van je gezicht vind je het mooist?
Dan ga ik toch echt voor mijn kaaklijn en jukbeenderen (i got it from my momma!)

Welk deel van je gezicht vind je het minst mooi?
M’n neus heb ik altijd minder mooi gevonden zonder reden eigenlijk want hij heeft geen rare vorm of grootte XD Ik heb gewoon niet zoveel met neuzen denk ik. (en zeker nu ik er een crappy litteken op krijg door het “Tjappi-ongelukje” vorige week, heb ik er nog minder mee)

Waar zou je nooit heen gaan zonder make-up?
Poehh, dat is voor mij wel een lastige omdat ik eigenlijk bijna altijd make-uploos de deur uit ga…. Als ik echt iets moet kiezen dan zou dat een avondje uit eten worden. Dan wil ik toch wel op z’n minst een beetje mascara!

Waar zou je gerust heen gaan zonder make-up?
Anywhere anytime, lol.

Zou je liever een week zonder make-up lopen of je vriendje je make-up een hele week laten doen?
Doe dan maar een week zonder make-up lopen, dat gaat me denk ik een stuk beter af dan wanneer Roy me een hele week zou opmaken. Ik zou serieus de deur dan niet meer uitdurven!

Tot zover de no make-up tag. Vind je ‘m leuk en wil je de tag overnemen, ga je gang!

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “The No Make-up Tag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//