Nails – Negative Space.

dsc_4601-notd-femketje

Ik probeer echt elke keer als ik een nieuwe nail art heb gemaakt er even snel foto’s van te maken. Maar ik had de afgelopen 2 weken vakantie, waarvan ik bijna 80% van de tijd geen nagellak droeg (dit was na het inkorten van mijn lange nagels waarvan je HIER de video kunt bekijken hoe ik ze inkort en shape!). Dit was de eerst volgende mani die ik rockte voor ongeveer 5 dagen. Helaas kreeg ik vrij snel chipwear met de lak die ik dit keer gebruikte, dus heb ik het geen volle week gedragen.

dsc_4600-notd-femketje

Toch vind ik het nog steeds een gave maar simpele nail art met op 2 nagels negative spacing :) Ik gebruikte overigens alleen maar Essence producten, en een Catrice topcoat.


Hi guys and dolls! Today I’m sharing a new mani which I only rocked for a few days after 9 days of wearing no polish at all. The creamy polish did get chipwear really fast so I didn’t really got a chance to wear this mani for a longer period, but that’s okay :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Nails – Negative Space.”

  1. Wat een leuk idee inderdaad! Het resultaat ziet er super uit. Jammer dat je snel beschadigingen kreeg met deze lak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//