Catrice – Liquid Camouflage High Coverage Concealer.

dsc_4369

Eerder reviewde ik al de nieuwe Catrice HD Liquid Coverage foundation, maar vandaag is het de beurt aan de concealer welke een prijsje heeft van €3,59. De kleur zelf die ik gekozen heb is een lichte kleur met gelige ondertoon met de naam 010 Porcellain. Ja, met dubbel L!

dsc_4375De concealer heeft een sponsapplicatortje welke ikzelf altijd wel fijn vind om even snel wat dots op het gezicht aan te brengen. De concealer heeft een medium tot full coverage op te bouwen dekking en is vooral lekker creamy en makkelijk te blenden in de huid. Wel is aan te raden om deze concealer te setten met een poeder, zeker onder de ogen en bij de mondhoeken. Dit, om creasen te voorkomen!

De lichtste tint is voor mij licht genoeg op dit moment, hij is ook erg fijn om mee te highlighten trouwens ;) Ik denk alleen wel dat als het echt midden winter is, dat de kleur net nog iets te donker/geel is om mijn spookjes huid dan nog te highlighten. Als gewone concealer is hij wel gewoon ideaal. Ik hou wel van een medium tot full coverage, zeker omdat ik liever alleen een beetje concealer gebruik dan een full face makeup met foundation. Het is voor mij een daily product en perfect om los an sich te gebruiken met alleen een beetje setting powder.

O.a. in onderstaande looks heb ik de concealer gebruikt.

dsc_4461-vampire-femketje dsc_4388-copy-small


Hi guys and dolls! Today I reviewed the budget proof Catrice concealer which only costs €3,59. I prefer using it as a highlighter with a medium to full coverage on the high points on my face, but it does do its work perfectly as a concealer. I do recommend using a setting powder when using this concealer on the undereye area and around the mouth, to prevent it from creasing and settling into fine lines.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice – Liquid Camouflage High Coverage Concealer.”

  1. Je nagels zijn zoooo gaaf! Dat wou ik eerst even zeggen. Wauw, wauw, wauw! Deze concealer wil ik ook nog steeds een keer proberen, maar ik wacht even tot die van Miss Sporty op is.

    1. Dankjewel :D Ik vind deze concealer zelf echt super fijn, zeker om ook gewoon los van andere producten te gebruiken op wat minder zware make-up dagen :3

  2. De concealer lijkt me erg fijn. Ik ben erg te spreken over hun foundation en concealer producten. Wat een gave look trouwens!

  3. Hey … stomme vragen zijn er niet, maar ik baal dat ondanks alles wat ik probeer, mijn wallen met concealer eigenlijk meer opvallen dan ik wil, vooral na een paar uurtjes, lijkt het wel of alles scheurt… heb jij een tip?

    Trouwens mooie looks!

    1. Dan zou je kunnen proberen om eerst een goede primer en een kleurcorrector te gebruiken voordat je er met een concealer over heen gaat :) En vooral de concealer setten met een poeder helpt bij mij erg goed om alles op z’n plek te laten zitten :3

  4. Ahh deze concealer ziet er zo chill uit!!! Zo gek maar nu ik 3 maanden in het buitenland zit realiseer ik me pas hoeveel ik catrice mis hahaahha (alhoewel sephora hier een suuuper goede vervanging is). Ik heb je blog trouwens net gevonden en ik vind je artikels super tof dus ik hou je in de gaten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//