Look – Sad Clown/Pierrot – Halloween

dsc_4584-pierrot-femketjeIk haalde, again, mijn face paints er bij en ging zonder idee randomly aan de slag met deze sad pierrot look als resultaat :3

dsc_4575-pierrot-femketje dsc_4578-pierrot-femketje

Ik gebruikte mijn witte en zwarte Eulenspiegel face paints, mijn UD electric pressed pigments palette en mijn essence setting powder. Ook heb ik een ELF glitter liner gebruikt en de Essence zwarte liquid liner en witte metallic liner voor de kleine 3D details :) Ik gooide er wat basic Catrice mascara op en een setje nepwimpers van action die echt super goedkoop maar zoooo fijn zijn!

dsc_4583-pierrot-femketje dsc_4566-pierrot-femketje dsc_4590-pierrot-femketje


//Hi guys and dolls! I have got another halloween look for you guys which I made with some face paints and just regular makeup such as eyeshadow and eyeliners. I really like how this look turned out, especially because I just sat down and started painting with no real idea in mind :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Look – Sad Clown/Pierrot – Halloween”

    1. Vaak wordt er gedacht dat je niet zo veel kan met budget items, maar als je een aantal hele goede items hebt kun je de hele wereld beschilderen :D

  1. Wauw deze is echt te gek!
    Juist het witte met fel roze vind ik gaaf gedaan.
    Je bent echt zo creatief met ”halloween” looks. Hopelijk komen er nog veel meer. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//