Makeup Revolution – Lip Amplification Lipgloss – High Voltage.

dsc_4603-high-voltage

In mijn laatste haul kwam deze super intense kleur lipgloss al voorbij, en ook op de foto’s voor mijn beanie winactie rockte ik deze kleur. Vandaag heb ik daarom ook een korte review post klaargestoomd over deze awesome Makeup Revolution Lip Amplification Lipgloss in de kleur High Voltage…. Sjeminee, dat was een hele mond vol ;D

De lipgloss is in mijn mening meer een liquid lipstick die niet matte wordt en ook niet compleet in droogt. Het is gewoon een makkelijk te verwijderen liquid lippie met een wat kortere draagtijd dan bijvoorbeeld een lime crime liquid lipstick die forever blijven zitten. De kleur is echt stunning, het is een knalroze met een flinke dosis paars in gemengd. Het is een vrij koele tint maar daar hou ik persoonlijk wel van. Ik denk eigenlijk dat een kleur als deze zowat bij elke huidskleur mooi zal staan, maar het moet wel echt je ding zijn om met een fluoriserende kleur als deze rond te lopen in daily life :)

dsc_4602-high-voltage

dsc_4592-vogue-beanieEr zit geen geur aan de lipgloss en hij is ook niet erg plakkerig. Het voelt gewoon goed en soepel aan op de lippen en droogt ze niet uit. De dekking is btw ook echt amazing, de swatchfoto hierboven was serieus maar 1 laagje! De gloss heb ik zelf via boozyshop.nl gescoord op mijn 26ste bday (toen ik op een makeup rampage shopping spree was), voor een prijsje van maar €2,95 in de sale! De normale prijs is €4,95 , wat overigens nog steeds super budgetproof is naar mijn mening.


Hi guys and dolls! For today’s post I wanted to share with you a short review about the Makeup Revolution Lip Amplification lipgloss in the colour High Voltage. The name is a pretty long one so I just call it a lipgloss for short ;) The gloss is actually more liquid lipstick like than an actual gloss, but it does wear off a lot easier than a regular liquid lipstick. The colour is just popping off of my lips when wearing it and I LOVE IT! The gloss doesn’t feel sticky and it also doesn’t dry out your lips. It just feel comfy and looks smashing!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Makeup Revolution – Lip Amplification Lipgloss – High Voltage.”

  1. Wat een felle kleur! Maar ik vind hem je erg mooi staan! Fijn om te horen dat de lipgloss je goed beviel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//