Eye Look – Smoke It Out.

dsc_4483-eotd-femketjeVandaag even een look online waarbij ik alleen de oogmake-up geschoten heb :3 Het leek me wel leuk om zo af en toe 1 van mijn dagelijkse looks te laten zien door middel van een ouderwetse EOTD (eye of the day). Het is zooooo lang geleden dat ik een eotd post maakte, en eigenlijk doet het me denken aan toen ik net was begonnen met bloggen 6 jaar geleden, en mijn skills nog niet zo goed waren en ik nog veel te verlegen was om een full face makeup post te delen :’)

Voor deze oogmakeup gebruikte ik zoals altijd een Essence wenkbrauwpotloodje. Die zijn gewoon zo fijn! Ook pakte ik er mijn oude vertrouwde Essence eyeshadow base bij en de Essence liquid liner (die waterproof versie met blauwe dop). Als mascara ben ik helemaal omgeslagen naar die lichtpaarse van Catrice. De oogschaduws zelf komen uit het Urban Decay Naked 3 palette en het Electric pressed pigments palette (deze laatste was alleen de zilveren kleur op het bewegend ooglid). En dat was het!

dsc_4488-eotd-femketje


Hi guys and dolls! It has been forever since I last posted an eye look on here as a regular old fashioned EOTD post :) It reminds me of theย time starting my blog 6 years ago, when I wasn’t that good with makeup yet, and when i was still too shy to post full face looks. For this eye makeup I used some of my favourite items ever, such as my Essence base, browpencil and liquid liner. I also used my fave UD palettes (the naked 3 and electric pressed pigments palette). It’s really easy to make with just 3 shades of eyeshadow, but the blending work makes the look really smokey and finished :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Eye Look – Smoke It Out.”

  1. Wauw, wat een mooie look weer! Zoals je het omschrijft klinkt het als appeltje, eitje maar ik geloof niet dat het dat is haha. Erg mooi gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//