Nagellak Stash: Essence.

Eerder heb ik al het Catrice stash filmpje online gezet en vandaag is het de beurt aan mijn Essence lakjes. Ik heb een hele middag een paar uur alles gefilmd en nog veel langere tijd zitten knippen en plakken om alles te bewerken. Op twitter, FB e.d. heb ik aan jullie gevraagd welke manier van filmen jullie zouden willen zien en de meeste hebben voor deze manier gekozen. Natuurlijk kan ik niet iedereen daarmee blij maken, maar gelukkig het grootste gedeelte wel.

In die paar uur filmen kan het zijn dat sommige lakjes iets te snel uit beeld zijn of dat de naam net op het laatste moment scherp te zien is en daarna te vlug weg. Mocht je vragen hebben over een lakje kun je me die altijd stellen in een mailtje of comment, maar je kunt natuurlijk ook altijd het filmpje even op pauze zetten, mocht je de naam even willen noteren :3 Ook staan van bijna alle lakjes wel reviews op de site, die kun je rechtsboven in de zoekbalk opzoeken!

Na dit filmpje heb ik als ik het goed heb, nog 2 filmpjes met de rest van mijn stash, die ook op deze manier gefilmd en bewerkt zijn. Ik heb namelijk een hele dag alles in 1 keer bewerkt aangezien het grootste gedeelte van jullie het op dezelfde manier wilde zien. De volgende zullen dus ook gewoon met muziek e.d. te zien zijn wanneer ik deze upload.

x femketje

PS: vanmiddag komt er een nieuwe winactie online!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Nagellak Stash: Essence.”

  1. leuke collectie !
    als je zo 2 lakjes tegelijk toont gaat het te snel weg, dan kan ik niet beide namen lezen…
    En bij sommige zijn de namen onleesbaar spijtig genoeg

    1. Dat klopt inderdaad bij sommige lakjes. Na twee uur al mijn lakjes te hebben gefilmd zijn er een paar momenten geweest dat mijn camera niet snel genoeg auto focussed XD je kunt ook altijd een filmpje op pauze zetten mocht het te snel gaan!

    1. haha ik heb ze niet geteld.. maar laten we het er maar op houden dat het er veel zijn en dat de collectie blijft groeien XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//