Get To Know Femketje; Mei 2013.

Ola lieve lezers!

Niet normaal gewoon hoe snel deze maand voorbij is gegaan en hoe ontzettend veel er in een maand kan gebeuren. Hieronder een overzicht met lekker veel foto’s en natuurlijk wat uitleg over mijn maand mei :3

1Laten we beginnen met het slechte nieuws wat ik begin deze maand met velen van jullie heb kunnen en mogen delen: Tjappi die een dag en nacht bij de dierenarts heeft moeten logeren met als oorzaak blaasgruis en een bijna verstopte blaas >.< De arme schat lijkt er wat bovenop te zijn gekomen maar eerder deze week merkte ik dat hij toch nog een beetje anders deed dan normaal. Hij zit nu samen met Timmi op een speciaal dieet en meer kunnen we op dit moment niet doen. Over een maand wordt zijn kattenpies weer onderzocht om te kijken of het gruis weg is. Dan kunnen we over op ander anti-gruis voer wat het voor een volgende keer helpt voorkomen. Serieus, no shit: ik heb een hele dag lopen huilen als een klein kind toen ik ‘m achter moest laten bij de dierenarts.

2Toch waren er ook leuke momenten deze maand, zoals het nagelfestival bij Kruidvat. Ik heb dit keer niet erg veel lakjes gescoord (10 kleurlakken en 2 topcoats), maar het swatchen er van blijft een leuke bezigheid op een vrijdagochtend :3

3Zaterdagochtenden zijn voor mij 9 van de 10 keer geen uitslaapmomenten. Vroeg aan de bak om de winkel te openen om 9 uur ‘s ochtends en weer te sluiten om 5 ‘s middags. Dressed in black baby, that’s how we roll at C&A!

4Genieten… En niks anders in mijn half uur middagpauze at work ^^ Soms mag je jezelf wel eens ff laten gaan!

5Crazy ass Timmi met zijn kattenkruid doekje. Het enige wat hielp om de twee katers na de dierenarts lucht weer happy te krijgen.

6Mijn paps 56ste verjaardag op 11 mei (foto hieronder) en moederdag op 12 mei. Mijn mams is gewoon een beauty pageant queen! En ja, ik lijkt frightening veel op haar XD

7Vreetfestijn bij mijn ouders thuis. Links een stukje van m’n jarige paps, rechts een stukje van mijn 1 na oudste broer, die samen met mij de enige blonde in ons gezin is ^^ (maar dat zullen jullie wel verder zien en horen in het draw my life filmpje wat volgende maand online komt….)

8De dinsdag na moederdag was het film en freetavondje bij Aliceanneke thuis *awesome naam noohh?). Die sandwiches van Melissa waren amazing! Eigenlijk was alles wreed lekker en zeer goed te doen. De avond werd nog beter want Anouk was voor ons kleine kikkerlandje door naar de finale van het Songfestival :D Yay!

9Roy, mijn held, die de vaatwasser/afwasmachine aansluit. Hoe noemen jullie het eigenlijk? Ik zeg zelf altijd afwasmachine…. maar anderen weer vaatwasser, confusing XD

10Tjappi! :3

11Deze twee awesome fijne kwasten ga ik morgen weggeven in een winactie! To Be Continued….

12XXL frikandel… het erge is dat ik er serieus 2 van op kan, plus dat bordje friet. Ik ben een junkfood monster GRAAAAWRH! *yups, ik eet bakken met voedsel en kom niks aan. Lucky bastard vinden sommigen… ik noem het goede genen, thanks mom! ^^*

13We hebben zo freaking vaak naar het ziekenhuis in Goes gereden.. *sigh*. Roy’s oma was in de week van moederdag super benauwd en op zondag werden we ineens platgebeld door zijn tante dat het niet goed ging. Dus zodoende zijn we de hele ziekenhuis/huisartsenpost rompslomp afgegaan en heb ik welgeteld 6 uur in een ziekenhuis zitten wachten op moederdag. Ze is nu weer thuis maar weet wel dat we 2 weken lang zowat elke dag heen en weer zijn gereden. Ik kan geen ziekenhuis meer zien, niet eens meer een leuke ziekenhuis serie op tv, yuk!

14Make-upjes om me klaar te maken voor werk op koopzondag. Dubbelloon baby!

15Chillaxen met Tjappi op de bank. Crazy Cat Lady Alert!

16Mijn 4 gorgeous nieuwe verslavingsvoedende beauties :3 Reviews komen nog!

17De draw my life video met VEEL technische problemen in mekaar geflanst. Alles ging mis, nog nooit zo erg gehad als pc noob :’) Leek wel of ik dat filmpje niet mocht maken ofzo. Screw you, I beat you so called destiny!18

Late night photo van Timmi <3 cause he’s adorabubble!

19De zoektocht naar de perfecte snel dekkende witte lak is weer begonnen nu mijn Catrice Snow Motion! lak bijna op is >.<

20Eerder deze middag, net voordat ik moest gaan werken, kwam de pakketpost nog even langs met een awesome pakket, gewonnen/gekregen van Tim omdat ik de meeste/leukste comments heb achtergelaten op zijn artikelen :3 Super thanks Tim!

En, hoe was jullie maand mei?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Get To Know Femketje; Mei 2013.”

  1. Leuk om te zien! Hoe bevalt jou de foundation van maxfactor die ik in deze post zie? Is die goed uit te smeren? (heb namelijk wel eens minder goede verhalen gehoord) Heeft ie een gele of roze ondertoon? Ik zit er over te denken hem ook te kopen omdat dat een van de weinig foundations is die ook in een heel lichte kleur te krijgen is.

  2. Wat een leuke foto’s. De foto’s van de katten vind ik zo leuk, ze hebben allebei zo’n lief koppie. Fijn dat Roy zijn oma weer thuis is, dat heen en weer rijden is niet niks. Altijd leuk om zo’n foto verslag te zie .

  3. Oh thank god gaat het weer goed met de knaap! Altijd spannend, hopelijk is alles helemaal hersteld enzo, en komt er een positieve uitslag. :D Hahaha, editen kan zo verdomd rot gaan. xD Breek mij de bek niet open ladaah, als er iemand computerproblemen hebt.. I FEEL YOU! xD

  4. Wat een leuke foto’s! Wel superzielig van je kat, ik kan er ook nooit zo goed tegen als mijn kat ziek en zielig is :( die van mij heeft ook blaasgruis, en daar is speciaal voer voor (wel redelijk duur) en dat werkt echt goed, hij heeft er nu al jaren geen last meer van!

    1. Ja dat krijgen ze nu ook allebij hier :) hoop echt dat het goed werkt, ook voor de andere kater die er gelukkig nog geen last van heeft gehad ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//