WINACTIE: 2 Ebay *Real Techniques Knock Off* Brushes! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

De laatste tijd zijn er vaak winacties te vinden op femketje.nl en ook vandaag heb ik weer een nieuwe met een pretty awesome prijs om mijn lieve lezers te bedanken :3 Deze keer geef ik twee van mijn favoriete Ebay Real Techniques knock off kwasten weg. Deze kwasten zijn echt favoriet en gebruik ze zelf dagelijks met veel plezier. Eerst was de verkoper waar ik mijn eigen kwasten scoorde sold out maar al vlug waren er anderen die ze ook verkochten en toen heb ik maar meteen voor jullie besteld! Ben je benieuwd naar mijn ervaringen met de angled kabuki kwast (#1049) en de ronde super multifunctionele kwast (#1052)? Check dan HIER en HIER de reviews!

En nu op naar alle regeltjes van deze winactie :3

winactie femketje 2juni tm 30 juniWat MOET je doen om kans te maken op deze awesome RT knock off kwasten?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 2 awesome Real Techniques Knock Off kwasten! Voor alle info http://femketje.nl/?p=5931 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 2 juni t/m 30 juni 2013. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 1 week hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

85 thoughts on “WINACTIE: 2 Ebay *Real Techniques Knock Off* Brushes! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Woehoee leuke winactie (:
  Ik heb alles gedaan behalve banner/artikel op eigen site!
  Getweet met: @loesje878
  Ik zie alleen jet artikel nog niet op bloglovin dus zodra die zichtbaar is, like ik het artikel!(:
  X

 2. Ik heb alle stappen ondernomen. Alleen ik kon je Artikel op bloglovin niet lijken omdat hij er niet bij stond. En ik kan je tweet ook niet retweten, net als vorige keren.

  1. Het artikel komt altijd iets later online op bloglovin, hij zal dus vanzelf voorbij komen :3
   oh en je kunt de text voor de tweet gewoon knippen en plakken, dan lukt het iedereen om te tweeten ^^

 3. He femketje super leuk dat je deze winactie doet. En wacht er al heel lang op want ik wil zo graag real techniques kwasten maar helaas is dat bedrag niet voor mij beschikbaar. En nu had ik ook al zulke kwasten als jij in de winactie al gevonden op ebay maar dat vinden mij ouders te gevaarlijk. :-( mehhmm Dus nu kan ik helaas niet aan de kwasten komen terwijl ik ze zo graag wil en deze winactie zou super zijn als ik deze kan winnen!! En heb nog niet zoveel geluk gehad met femketjes winacties want ik heb aan veel winactie meegedaan maar helaas nog niks gewonen

  Dit heb ik gedaan:
  Ik wil net bloglovin liken maar bloglovin pakt je artikel nog niet dus dat die ik gelijk als hij hem pakt.
  Ik volg je al lang op twitter en heb het ook geretweed.
  En volg je op youtube.

  Ik zal het erbij schrijven als ik het artikel heb gelikt.
  Xxx trouwe femketje lezer Quinty

  1. Om redenen die jij geeft (het niet mogen bestellen op ebay van je ouders en de te hoge prijs van de echte real techniques kwasten e.d.) is voor mij precies de reden geweest deze winactie te organiseren :D

 4. Heee ja ik doe zeker mee! Ik heb heel veel problemen met het bestellen van kwasten op ebay, elke keer gaat het fout.. Maar dit is dus een perfecte kans!
  Ik volg je op instagram, youtube, bloglovin, twitter en ik heb dit bericht geliked!

  Succes!
  Hoe kies je eigenlijk mensen uit voor je winacties?

  xxxTessa

  1. via random.org :) ik tel dan alle geldende deelnames+winkansen bij elkaar op, stop dat nummer in de random.org machine en die kiest er 1 voor mij uit :3

 5. Hele fijne winactie! Ik kan zelf niet op ebay bestellen dus dan is dit een mooie kans!
  – Ik volg je natuurlijk via bloglovin’ en heb dit bericht geliked
  * Ik volg je via Twitter en heb hier getweet: https://twitter.com/fingerart_/status/341175300769603584
  * Ik volg je via Facebook! (Mariska Wubbels)
  * Ik volg je via Instagram (@fingerart_)
  * Ik ben geabonneerd op je Youtube kanaal (xliefsmariska)
  * Het plaatje staat in de sidebar op mijn blog.

  Succes iedereen! Liefsx

 6. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb je artikel geliked en volg je op bloglovin’ :)

 7. Leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin (+liked), facebook, youtube en instagram. x

 8. Wooooow! Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik heb dit bericht geliket. ik volg je al heel lang op Twitter, Bloglovin’, Facebook, Instagram en YouTube! Mijn Twitternaam is: @Charlotte_mmi
  Nogmaals een hele leuke winactie!! :-)

 9. Ik heb het bericht op bloglovin geliked en ik volg je op twitter, facebook en instagram. Ik mag van mijn ouders geen paypal want ze vinden het gevaarlijk. Ik kan dus niks via ebay kopen en duimen dat ik een winactie win.

 10. Leuke winactie, I’m in!

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  Ik volg je op Instagram
  Ik volg je op Youtube (en kijk elke video)
  Ik volg/like je op Facebook

  Ik heb zelf ook het probleem dat ik niets mag bestellen via Ebay dus is dit echt een oplossing voor mij en andere meiden die dat ook niet mogen!

  Ga zo door meid! (:

 11. Wauw, ik doe mee! Iedereen is zo positief over deze kwasten, ze lijken me super! Ik heb de volgende dingen gedaan:
  – Ik volgde je al via bloglovin en ik heb het artikel geliked
  – Ik volgde je al via Twitter en ik heb het bericht geplaatst (charile96)
  – Volg via Instagram (ook charile96)
  – Abonnee Youtube kanaal.

  Liefs, Charile

 12. Hoihoi! Ik volg je al een tijdje op bloglovin en like dit artikel. Ik like je nu op facebook onder mijn volledige naam Daphne van Loon. Ik volg je op twitter en heb de tweet geplaatst (https://twitter.com/BeautyBalms/status/341184408755245057), volg je op instagram (daphnevanloon) en ben geabonneerd op je youtube-kanaal (beautifulfacesx)! Ik zou zoooo graag iets van Real Techniques winnen, wow!
  Xoxo Daphne

 13. Ik volg je via bloglovin’ en ik heb dit artikel geliked. Ik volg je op twitter en ik heb getweet. Ook volg ik je via Facebook en Instagram en ben ik geabonneerd op je youtube kanaal :)

  *crossed fingers*

 14. Hooi, echt een super leuke winactie!! Ik doe zeker mee!!
  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked.
  + ik ben geabboneerd op jou youtube kanaal.
  + ik volg je op twitter en heb getweet. @JolynVisser (Wel gesloten account)
  + ik volg je op instagram
  Liefs Jolyn

 15. Wat een mooie kwasten! Ik doe mee. Ik heb het artikel geliked. Ik volg je op facebook en instagram. Ik ga mu nog je youtube volgen. :D

  Haha en nu nog hopen dat ik win !

 16. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik heb alles gedaan, behalve een artikel geschreven of een banner geplaatst op mijn website! Ben heel erg benieuwd!

 17. Ik heb de andere twee stappen ook nog ondernomen. Je tweet geretweet en het artikel geliked op bloglovin.

 18. Ik ben zo benieuwd naar deze kwasten! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. :)

 19. Ik doe zeker mee! Ik heb al veel goeie dingen gehoord over de kwasten en zou ze zker zelf een willen proberen!
  Ik zal opsommen wat ik heb gedaan:
  -Ik volg je op BL
  -Ik heb het artikel op BL geliked
  -Ik ben op je YT kanaal geabboneerd
  -Ik volg je op Twitter
  -Ik heb het bericht geretweet
  -Ik heb er een artikel over geschreven op mijn blog!
  Groetjes
  nena

 20. Ooh ze lijken echt veel zeg :D Ik ga ook eens een kansje wagen bij je! Ik volg je op bloglovin, twitter, facebook, instagram ga ik nu doen ;) En zal er nog even over tweeten! Ik wist helemaal niet dat deze ook in de omloop waren ;) Ze zien er in iedergeval ontzettend fijn en zacht uit! <3

 21. Ik doe mee!
  – ik volg je op blogloving en like dit artikel als 31e
  – ik volg je op facebook
  – ik volg je op instagram

 22. Ik heb alleen het artikel geliked op Bloglovin.
  De andere opties kunnen niet ivm gebrek aan het account ;D

 23. Superleuke actie!! Wat ik doe/heb gedaan:
  – Follow & retweet @ Twitter->MssAngel87
  – Follow @ Facebook
  – Follow @ Instagram -> mssangel87
  – Follow & like @ Bloglovin
  – Abonnement @ Youtube -> MssAngel87

  De banner heb ik niet gedaan, want ik hen geen website of blog.

  Xx

 24. Ik doe graag mee! Ik volgde je al en heb het artikel geliket. Ook heb ik je een request gestuurd om je te volgen! (@teamhair)

 25. Ik heb alles gedaan, alle extra kansen ook. De kwasten lijken me echt zo fijn, heb ze nog nooit gehad of geprobeerd!

 26. Leuke winactie! Ik volgde je al via Bloglovin’ en was de 39e liker. Ook ben ik op je geabonnerd op YouTube als Blackbirdnails :)

 27. Wat een super leuke winactie en ik doe graag mee. Dit zijn kwasten die ik zo graag zou willen proberen.
  Dit heb ik allemaal gedaan:
  Bloglovin- porkseltje@gmail
  Facebook-Linda Mouw
  Instagram- Lindamouw66
  Twitter- Linda@bloempje
  En ik ben geabonneerd op je You Tube kanaal

 28. Leuk! Ik doe mee. Volgde je al op bloglovin, twitter, facebook en youtube! Ik vind ze zo mooi! Ik wil deze ook graag hebben, maar we kunnen niet op ebay bestellen omdat je paypal moet hebben, en dat hebben wij niet :( Dus dit is een leuke actie :)

  Succes iedereen!!

 29. Haha is dat even toevallig, ik had ze laatst al voorbij zien komen op Ebay. Funny! Ik doe dus zeker weten mee, ze zien er erg leuk uit. Ik volg je op Bloglovin, heb het artikel geliked, volg je op twitter, de tekst getweet en volg je nu op Facebook. Zo, een hele waslijst!

 30. Awesome :3 ik doe mee :)
  Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik volg je ook op Twitter, Facebook en Youtube !

 31. Ik doe graag mee aan deze winactie! Ik volg je op Bloglovin en heb je artikel geliked!

 32. Aaahhhh, wat gaaf!! Ik ben echt zo benieuwd naar de kwasten! Ik doe heeel graag mee! Ik moest zo hard lachen toen ik de prijs zag, ook vooral omdat ik eerst dacht dat het de echte kwasten waren :D. Ik mag helaas niet zelf op ebay en andere sites bestellen, maar misschien kan ik zo toch nog de kwaste uit proberen :). Ik snap wel dat ze zo snel uitverkocht waren, de echte kwasten zijn ook ontzettend populair (en duur….. :( ). Ik vind het echt super dat je deze kwasten weggeeft! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked, volg je op instagram, volg je op facebook en ik volg je op youtube! :)

  xoxo Ayinda

 33. Hey ik doe mee!
  Ik heb getweet, facebook page geliked, geabonneerd op YT en ik volg je op IG!
  XXX

 34. Een instagramaccount heb ik niet. Voor het overige aan alles voldaan. Ik maak graag kans.

 35. Wat leuk zeg! Ben benieuwd naar de kwasten.
  Ik volg je ook op facebook & ga nu het berichtje op twitter plaatsen :)

 36. Wat een awesome winactie! Ik zie deze kwasten echt overal en hoor er niets dan goede dingen over, dus dat beloofd veel goeds. Ik wil ze zelf ook op ebay bestellen maar ik kan geen Paypal maken, daar heb je internetbankieren voor nodig en dat kan pas als je 15 bent (nog een halfjaar wachten dus…) :/ Ik ben nu bezig met paypal voor mijn moeder maken, maar ik mag niet zomaar alles bestellen dus het is nogal veel gedoe.

  Anyway, tof dat deze winactie er dus is haha! Ik heb alles gedaan behalve een sidebanner op mijn blog. Twitter: @sarahyasminanl, instagram: xoxosaartje, facebook naam is Sarah Herforth zo kan je zien dat ik je overal volg + de tweet heb getweet! En ik volg je ook op bloglovin en heb het artikel geliked. Fingers crossed!

 37. Oh wat een geweldige actie!
  Ik ben erg benieuwd naar de kwasten, ik kan zelf alleen niet online bestellen (mag niet van mijn ouders).
  Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked
  Ik volg je op instagram (all_by_tessa)
  Ik volg je op facebook yeahhh! (Tessa Persoon)
  Ik volg je op youtube
  Ik kan je niet RT want ik heb geen twitter :(

  Ik zal van de week een foto op mijn blog plaatsen! Als dat zo ver is zal ik wel weer een keer reageren!

  xx Tessa

  _________________________
  I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me

 38. Wat een leuke winactie weer! Ik heb een paar dagen geleden al wat op twitter gezet, maar was het eigenlijk een beetje vergeten! Ik heb alles gedaan, behalve het artikel. Misschien doe ik het nog, maar dat weet ik nog niet zeker.

 39. IK DOE MEE!
  – ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked
  – ik maak nu een reactie met de stappen die ik heb gedaan
  – ik volg je op twitter en ik heb de tweet gepost ( kijk bij @zootje99 )
  – ik volg/like je op facebook
  – ik heb helaas geen instagram, want ik heb geen smartphone
  – ik was allang ge-aboneerd op je youtube
  – ik heb een sidebanner gemaakt op mijn site zootjeh.blogspot.nl
  X

 40. Ah, wat een fijne winactie! Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op bloglovin, heb geliked en ben geabonneerd op je YT kanaal.

  liefs

 41. ik heb alles gedaan behalve de banner en twitter omdat ik geen twitter heb:P verder vind ik het een super actie! xoxo

 42. Ik doe super graag mee want ik hou echt van goede kwasten, ze maken je look toch net wat beter af hè.
  K heb alles gedaan en mijn emailadres is missjustpretty@gmail.com
  Daarnaast volg ik je via twitter (missjustpretty), facebook (Manon E.), Instagram (xxxmanoniejj) en youtube (zelfde account als twitter).
  Ook heb ik je bericht geretweet.
  Ben benieuwd! :D

 43. Leuk!! Ik doe mee :)
  Ik heb getweet en volg je op facebook en youtube.
  Ik volg je natuurlijk op bloglovin en heb het artikel geliked ;)
  Xx Sanne

 44. Ik heb alles gedaan behalve dat met de site. Die heb ik namelijk niet haha. Leuke win actie! Altijd als ik de neppe RT wil bestellen zijn ze uitverkocht grrr.

  1. Ja ik snap wat je bedoel! Ik heb voor deze ook een aantal verkopers goed in de gaten gehouden voor een week of 2 en meteen besteld toen ze er weer waren XD

 45. Wat een leuke winactie! Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked, ook heb ik geliked op facebook! Liefs, Britt

 46. Wat een leuke winactie! Was altijd al benieuwd naar deze kwasten. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked, ook volg ik je via instagram & youtube.
  Ik doe dus zeker mee!

 47. Superleuke winactie & ik wil heel graag winnen omdat ik nog niet echt kan bestellen! De kwasten lijken me super fijn! Ik heb alle stappen gedaan behalve een artikel geschreven omdat ik (nog) geen website/blog heb! Ik wil supergraag winnen, ookal is het een beetje laat dat ik nu pas meedoe xd

 48. Leuk! Ik doe mee. Ik heb je artikel geliked (nr 70) en volg je op bloglovin. Ik heb getweet (@Deesje19) en ik volg je al op facebook en youtube. En ik volg je nu op instagram.

 49. Leuk ik doe mee! Ik volg je via twitter (cynnnnthia_), instagram (liefscynthiax), facebook en bloglovin. Ik kon het artikel alleen niet liken op bloglovin, omdat het niet meer zichtbaar was.

 50. Ik doe mee :),
  Heb je blog gevolgd op bloglovin’ en dit bericht geliked.
  Heb geen twitter en facebook, maar anders had ik dat ook gedaan.
  Succes met de winnaar uitkiezen!

 51. Ik doe mee! Mijn email is blogfashionanna@gmail.com. Kun je me misschien de bloglovin’ link sturen van de post zodat ik ook het bericht kan liken want ik kan hem niet vinden :(:( Doe je ook mee aan mijn zomer GIVE AWAY party?
  Liefs, Anne

 52. heel leuk ! ! ! .. Net op tijd erbij ! Ik volg je op twitter – youtube -facebook-insta … Ik zou de kwasten heel graag winnen ! Ik hebner zoveel goeds over gehoord ! En zou ze SUPER graag willen proberen ;) succes met de winnaar uitkiezen ! ;D

 53. Hoi,
  Ik doe zeker mee! Weet alleen niet of ik al mee gedaan heb.
  Ik heb de dingen gedaan die moesten. Leuke blog en winactie.

  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//