Nagellak Shoplogje :3

Ola lieve lezers!

Vorige week kreeg ik na anderhalve week wachten mijn 6 China Glaze Texture lakken binnen. Ik was zo blij als een kind toen ik ze stuk voor stuk uitpakte, swatchte en fotografeerde! Er zijn al een aantal reviews van verschillende lakjes online gekomen, deze kun je HIER en HIER teruglezen. Ik heb ze btw via ebay besteld maar ze zijn ook voor wat hogere prijzen bij Nederlandse webshops te koop.

DSC_3452 copyIk moest gisteren even het centrum in voor wat boodschappen en ik moest gewoon even de Hema binnenstappen. Ik had al zoveel mooie swatches gezien van die holografische lakjes dat ik voor mezelf een top 4 had gemaakt. Deze 4 stonden er ook nog allemaal *wel de laatste stuks maar dat maakt niets uit, ik heb ze*, dus ik nam ze mee voor €3,75 per stuk! Toen ik thuis was ben ik meteen gaan swatchen en kon niet blijer zijn met deze super mooie holo lakjes.

Verder heb ik niks anders geshopt, behalve wat kleding voor Roy tijdens de C&A VIP avond. En af en toe zo’n korte nagellak shoplog posten kan geen kwaad :3 Hebben jullie nog lakjes gescoord de laatste tijd?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Nagellak Shoplogje :3”

  1. shoplogJE?? Zo veel leuke kleurtjes zeg :) Naar die Texture van China Glaze ben ik echt benieuwd :) Ik heb de review gezien en vind die “zanderige structuur” echt chic staan :o :)

  2. Leuke lakjes! Ik ben benieuwd naar de swatches van de china glaze lakjes. Mijn laatste nagellak aankopen zijn ook de holo lakjes van Hema. Ik had er twee, een blauwe en de donkerpaars/rode.

  3. Wat heb je mooie lakken uitgekozen! Ik heb de laatste tijd helemaal geen lakken gekocht, heel knap voor mijn doen :)

  4. Ik heb ook een paar holografische lakjes van de Hema, ze zijn niet duur en echt fijn! =D
    Leuk shoplogje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//