Massive Nagellak Shoplog!

Okay, the beast got unleashed gisteren. Ik was na 7 lange dagen werken eindelijk weer eens een dagje vrij en besloot om vroeg op te staan en naar een groter Kruidvat filiaal te gaan in de hoop daar de extra grote Catrice en Essence schappen tegen te komen. Die van Essence stond er al een tijdje maar die van Catrice was nog nergens te bekennen >.< Toch besloot ik er het beste van te maken en gooide, (met die mooie nagel festijn 1+1 gratis actie), potje na potje in mijn mandje… En dat heb ik geweten: Ik kreeg aardig wat rare blikken en vragen van het personeel en zelfs klanten over het feit dat ik nogal een lading nagellak mee nam. In de filialen waar ik normaal altijd shop kennen ze me nu wel al, dat blonde meisje wat altijd als eerste de nieuwe collecties uit de schappen trekt, maar waar ik gisteren was kenden ze me nog niet.

DSC_8532

Als eerste scoorde ik wat van die nieuwe pretty Essence effect nail polishes. Deze kosten normaal 1,99 per stuk, maar nu dus maar voor de helft van de prijs.

DSC_8533Nog wat mooierds uit de Colour&Go lijn die nog ontbraken in mijn stash. Ik heb ze al geswatched voor reviews en die meest rechtse en meest linker kleuren zijn echt GORGEOUS. Deze kosten normaal 1,69 per stuk.

DSC_8528Nog wat Catrice goodies, o.a. de hele nagellak collectie van de Check & Tweed LE, en de Catrice ombre topcoat waar ik aardig wat gemengde reviews over heb gelezen. Ik heb hem tot nu toe nog niet geprobeerd maar ik zal kijken wat ik er van kan maken! De lakjes en topcoat kosten allemaal normaal gesproken 2,99 per stuk, maar again, nu maar voor de helft van de prijs!

DSC_8530Toen ik nog een extra rondje langs alle schappen deed zag ik ineens het Sinful Colors schap verstopt achter een karretje staan. Ik scoorde ook van dit merk nog een zestal lakjes in verschillende tinten die ik nog niet had. Vooral de twee rechter zijn super mooi. Deze lakjes kosten normaal 1,99 per stuk en nu maar 1 euro :D

DSC_8527Als aller laatste zocht ik me een ongeluk naar nagellak removers, deze stonden net als het Sinful Colors schap verstopt >.< Maar de aanhouder wint, ik nam nog 4 potjes remover mee die normaal 0,99 euro per stuk kosten. Ook scoorde ik in het grotere Essence schap nog de 3 pakketjes foils en het potje foil transfer stuff. De prijzen van die foils en de “lijm” ben ik ff vergeten maar het zal zo tussen de 1,59 en 1,99 liggen als full price. Ben wel erg benieuwd of deze goed en makkelijk werken. Een review volgt vanzelfsprekend nog!

In totaal heb ik voor maar liefst 63,18 euro aan nagellak goodies meegenomen, maar heb ik er maar de helft voor betaald :D Ons Zeeuw’n bin zuunig, en dat heb ik hiermee maar weer eens bewezen. Ik wacht vaak met zulke grote batches (uit het vaste assortiment) te kopen tot het nagelfestijn of een andere nagellak 1+1 gratis actie er weer is. 50% korting is altijd mooi meegenomen, zeker wanneer je je zinnen op bepaalde collecties hebt gezet.

Wat was jullie laatste nagellak aankoop?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Massive Nagellak Shoplog!”

 1. Nou dát is nagellak inslaan! Ik heb voor ongeveer 25 euro aan nagellak mee genomen (exclusief korting) en ik had al zoiets van :O. Maar dit slaat alles haha. Ach ja moet kunnen zo af en toe.
  xxx

 2. Hahaha je hebt vast een goede indruk achter gelaten bij ze :-) Je hebt veel mooie lakjes geshopt! Ben benieuwd naar de reviews.

 3. Whahahaha heel herkenbaar. Ik heb hetzelfde gedaan en wacht ook altijd op zulke acties. Scheelt toch een hoop! Via Kruidvat.nl kun je die nieuwe spullen uit de nieuwe schappen al bestellen. Nu ook voor 1+1 ;-)

 4. Je hebt super leuke dingen gescoord! Ik heb er ook gebruik van gemaakt. Ik ben benieuwd naar de reviews! Ga je ook weer eens leuke nail arts doen?

  1. Zeker weten! Was gisteren meteen aan de slag gegaan met wat van de nieuwe lakjes, dus nieuwe NOTD’s komen er binnenkort aan :)

 5. Wauw wat een gigantische shoplog, ik kocht tijdens de actie alleen nagellak remover haha! Ik kijk uit naar je swatches :)

 6. Woow, wat een rijkdom!! Ik ben wel benieuwd naar de LE van catrice. Ik zag ze staan, maar twijfelde toch nog. Dus ik wacht jou review af ;)
  geniet er van!

 7. Die linker van Essence, is dat 193 Best Dressed? Ziet er zo op foto al pretty uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//