Catrice Check & Tweed LE Nagellak.

Gisteren konden jullie ze al in mijn massive nagellak shoplog voorbij zien komen: De nieuwe Catrice Check & Tweed LE collectie lakjes. Vandaag review ik ze alvast voor jullie zodat je misschien nog ff snel gebruik kunt maken van die mooie 1+1 gratis nagelfestijn actie bij het Kruidvat.

DSC_8529

DSC_8535De eerste lak van de collectie is 01 London Calling. De lak is een ietwat grijzige donkerblauwe tint met daarin fijne zilveren shimmer. Erg pretty in het zonnetje! De lak dekt al met 1 laag, maar 2 dunne laagjes vind ik persoonlijk fijner werken omdat het sneller droogt en uithardt.

DSC_853702 England’s Rose was echt de meevaller van de collectie. Ik had verwacht dat deze slecht dekkend te krijgen zou zijn maar dekte al perfect met 2 dunne laagjes. De lak is een lichte zalmroze tint, mooi nude, en bevat ook weer een subtiele zilveren shimmer.

DSC_854003 Mind The Red! is een cognac achtige rode tint met een fijne zilveren shimmer. Het lijkt wel een beetje de kleur van geoxideerd oud ijzer, en is daarmee de perfecte herfstkleur. Ook deze lak dekt als een malle met maar 1 laagje.

DSC_854204 Brit Chick is een mooie donkerbruine tint, ook met dezelfde zilveren shimmer als de rest van de lakjes. De lak dekt perfect met 1 laagje en matcht goed met koele maar ook de wat warmere outfits en looks. Het is een kleur die je erg koel qua ondertoon kunt laten lijken met oudroze en grijze tinten, maar aan de andere kant kun je hem ook weer perfect combineren met warme tinten zoals donker oranje, goud en cognac.

DSC_8544De laatste kleur van de collectie is 05 Hyde In The Park. Het is een donkere bosgroene tint, ook weer erg nice in het najaar, en bevat zoals verwacht dezelfde zilveren shimmer. Eigenlijk kon het ook niet anders: de lak dekt met 1 laagje.

Een staande ovatie voor Catrice! Het is een erg leuke en vooral mooie najaars limited edition die zeker niet te wensen over laat qua mooie kleuren en dekking. Het enige minpuntje aan de lakjes vond ik het kwastje. Deze waren erg crappy gesneden waardoor het lakken soms wat crooked ging bovenaan de nagel bij de nagelriem. Geen mooi afgerond kwastje dus, maar wel erg mooie en fijne lakjes die per stuk 2,99 kosten (full price).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Catrice Check & Tweed LE Nagellak.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//