ELF Baked Highlighter – Pink Diamonds.

ELF is denk ik 1 van mijn favoriete budget merken als het op cosmetica aan komt. Altijd fijne prijsjes voor ontzettend mooie en fijne producten. Een groot deel van mijn daily make-up is daarom ook van ELF! Vandaag review ik een baked highlighter die ik al een tijdje heb liggen, en nu eigenlijk pas echt begin te waarderen en liefhebben. Pink Diamonds is echt een diamantje!

DSC_7397 (2)DSC_7398Isn’t it a beauty? Een pretty bleke lichtroze tint die fijn in de huid blend. Geen discobal effect met grove shimmers en glitters, maar gewoon een mooie fijne shimmer. De pigmentatie is ook echt amazing, op de swatchfoto hieronder heb ik maar 1 veegje geswiped. Los van dat je deze highlighter op je jukbeenderen, neus of kin kunt gebruiken om op te lichten, is hij ook erg mooi als highlighter onder de wenkbrauwen of gewoon als oogschaduw!

DSC_7399DSC_8048 copy smallIn bovenstaande herfstige FOTD look heb ik de highlighter op de jukbeenderen gebruikt.

De highlighter is online te koop op de eyeslipsface site voor 4 euro per stuk.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “ELF Baked Highlighter – Pink Diamonds.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//