Massive Action Xmas Haul!

Vorige week vrijdag ging ik los. Ik was die dag vrij en moest en zou nieuwe kerst home deco dingetjes scoren. Ik rende meteen naar de Action in Vlissingen en sleurde zo’n rollend mandje achter me aan de hele winkel door. En geloof mij, deze zat stuffed toen ik eenmaal bij de kassa stond. In dit artikel dus mijn xmas home deco haul “buit” ;)

xmas haul femketje

xmas haul femketje 2 xmas haul femketje 3 xmas haul femketje 4 xmas haul femketje 5 xmas haul femketje 6 xmas haul femketje 7 xmas haul femketje 8Ik ben alleen per ongeluk het bonnetje verloren >.< Maar weet nog wel dat alles in totaal zo’n 55 euro kostte. Pretty goed geslaagd als je weet dat ik met 2 grote boodschap-tassen vol kerst junk thuis kwam *eigenlijk genoeg om 2 woonkamers mee te versieren maar ach ;)*.

Ik koop trouwens niet elk jaar nieuwe kerstballen en versieringen, maar de laatste keer was in 2009 en dat was ook de eerste keer dat ik kerst spullen kocht sinds ik met Roy samenwoon (en we wonen als sinds 2008 samen btw). En omdat ik het lila, paars, en roze na 4 kersten wel beu was; en we ook geen grote echte kerstboom zetten dit jaar, was ik toe aan wat nieuws. Ik koos voor klassieke kleuren, mooi maar simpel met rood, zilver en wit. Ons interieur is zelf zwart/wit/antraciet dus rood staat er perfect bij!

Ik heb afgelopen vrijdag ook meteen alles versierd met lampjes, ballen en de hele rambam dus in huize femketje is het al helemaal kerst-proof! Van alle home deco combinaties en versieringen zal ik later nog een apart artikelje maken, als een soort van inspiratie post.

Zijn jullie al klaar voor de kerst?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Massive Action Xmas Haul!”

  1. Ik heb er helemaal zin in. Kadootjes voor mn lootje met sinterklaas liggen er ook al onder. Vind het zo leuk met de lampjes. Action is helemaal top om alles in dezelfde kleur te kopen. Zo matcht alles. Ik moet alleen nog een keer naar de action voor een doos waar ik alles in kan opbergen.

  2. WOW! Nice hoor. Ik hou dus echt niet van rood… Puur omdat het zo echt kerstig is :P Hier is alles roze met wit… Maar dat is eigenlijk ook ons interieur.

    Hier staat de kerstboom nu ook al sinds het weekend.

  3. Wauw, leuke spullen! Bij de Action hebben ze ook echt van alles en helemaal niet duur =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//