Catrice Viennart LE Polishes!

De nieuwe Catrice LE Viennart leek me op het eerste gezicht echt een winnaar omdat ik simpelweg verliefd ben op de art nouveau stijl uit 1890-1910 (oh wat zou mijn oude kunstvakken leraar meneer Simons trots zijn als hij wist dat ik nog alles van zijn lessen heb onthouden), maar toen ik voor het schap stond viel het me jammer genoeg erg zwaar tegen. Ik nam daarom ook alleen de lakjes mee en vandaag in dit artikel staan ze geswatched en gereviewed.

Ik heb alle lakjes over de nieuwe witte Catrice colour brightening nail base aangebracht aangezien ik die dan ook meteen goed kon uittesten ;)

viennart

DSC_9302De eerste lak uit de collectie is 01 Pearlescent Purpose. Een pearly witte lak die creamy lijkt maar vrij sheer lakt. Zonder de witte basecoat zou ik zeker 3 a 4 laagjes nodig gehad moeten hebben voor hetzelfde resultaat als de swatch hierboven waarbij ik maar 2 dunne laagjes heb aangebracht. Niet echt een spectaculair lakje, maar ook geen lelijkerd die je uit je stash moet houden. Lekker basic pearly wit lakje.

DSC_930502 Vienna Rose Woods is denk ik mijn favoriete lak van deze collectie. Een oudroze lakje, vrij creamy en dekt met 2 laagjes. De lak bevat een rose gouden shimmer, erg pretty! Zeker een najaars-proof lakje.

DSC_9308Naar deze lak was ik denk ik wel het meest benieuwd: 03 LilART Lily. Het is een metallic lila lakje met koele ondertoon. Shimmer overload! Een mooie lak die niet erg streperig lakt en welke dekt met 2 laagjes. Ik hou er zelf wel van en denk dat deze lak ook wel goed met image/stamping plates te gebruiken is. Misschien dat ik er binnenkort wel even een stamping nail art mee ga maken. To be continued dus! ;)

DSC_9311De vierde en laatste lak is ook zeker een favoriet. 04 ARTful Red is een burgundy roodpaarse tint (gewoon bordeaux rood eigenlijk) met een gorgeous gouden shimmer. Deze lak dekt ook lekker vlotjes met 2 laagjes en is mijn favoriete najaarskleurtje van dit jaar. Love it!

Echt heel amazing was de hele collectie niet, maar ben wel blij dat ik alsnog de lakjes heb meegenomen voor 2,99 euro per stuk. Ik had dit keer trouwens geen problemen met weird afgesneden kwastjes of zulk soort fratsen, dus Catrice krijgt daar een applausje voor.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Catrice Viennart LE Polishes!”

  1. Wat een leuke lakjes zeg! De tweede, 02 Vienna Rose Woods, en de laatste, 04 ARTful Red zijn duidelijk m’n favorieten! Ik ga weer even langs bij Kruidvat binnenkort :) En wat zijn je nagels lang zeg, wow!

  2. Ik zelf heb er maar 2 meegenomen. De pearly white lak vond ik echt niets en zo op je nagels eerlijk gezegd ook niet echt. De Vienna Rose Woods vond ik zelf op een oudere lak van Catrice lijken en liet ik dus staan. En de overige 2 kon ik wel waarderen waren ook weer eens vernieuwend. Al zag ik wel dat LilART Lily een dupe is van een lak uit het vaste assortiment (volgens mij Must-Have STEELetto) Maar desalniettemin hebben ze weer een leuke collectie neer gezet. Maar nu wil ik wel weer eens blow away zijn zeg maar!

  3. 3 & 4 vind ik prachtig, de rest wat minder! Ik heb de goude oogschaduw en de blush, verder vond ik het ook tegenvallen! Vooral de lipsticks, ZO jammer!

  4. Ik heb ARTful red gekocht. Vraag me alleen af of ik per se die basecoat nodig heb die jij noemde, om hetzelfde resultaat qua kleur te krijgen. Heb nog ergens swatches gezien maar de lak zag er heel anders uit op die foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//