Look – The Riddler.

DSC_4175 The Riddler

Eerder kwam al mijn Harley Quinn inspired look voorbij welke ik echt met super veel plezier gemaakt heb. Vandaag is het de beurt voor mijn The Riddler inspired look waarin paars en groen niet konden ontbreken.

DSC_4168 The Riddler

DSC_4177 The Riddler

Voor de look gebruikte ik mijn gebruikelijke nivea aftershave balm als primer, mijn favo Rimmel foundation, Essence setting powder, HEMA bronzer en Catrice highlighter. Voor de ogen gebruikte ik mijn Essence base, Peggy Sage kohl pencil, Gosh potloodjes in paars en mosgroen, BIC liners in dezelfde tinten (ook voor de lippen trouwens), het NYX glitterati glitter cream palette, het UD electric palette en het UD XX vice ltd palette. Als blush pakte ik er een oudere tint bij van de Rock out LE. Voor het vraagtekentje heb ik een Essence liquid liner gebruikt. Een klein beetje mascara en LE nepwimpers van Catrice om het af te maken. De nepwimpers bevatten groene haren dus ik vond ze perfect voor deze look!

DSC_4167 The Riddler DSC_4170 The Riddler


//Hi everyone! Earlier I posted my Harley Quinn inspired look which I really loved making. But today I wanted to share my The Riddler inspired look where purple and green can’t be missed.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Look – The Riddler.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//