Spam Your Blog <3

DSC_4150 Harley QuinnOla lieve lezers,

omdat ik dit weekend vrij heb (ouders zijn vandaag 40 jaar getrouwd en de hele rambam :3), was ik eigenlijk vergeten om voor vandaag een post in te plannen. No biggie want eigenlijk zou ik maar max. 5 posts per week delen deze zomer periode t/m september, maar ook daar kan ik me soms niet aan houden als ik de drang heb om te bloggen zoals nu, haha!

Vandaag dus een spam je blog artikeltje, laat in de comments achter wat jouw blog is en waar deze over gaat (of welke jouw favoriete blog is om te lezen als je er zelf geen hebt en de reden waarom). Ik zal sowieso bij elke blog even een kijkje nemen want dat is nu juist het meest leuke om te doen bij zo’n artikel!


//Hi everyone! For today I actually didn’t had any post planned but since I have a HUGE urge to just blog, I did ;) Today is my parents’ 40 year wedding anniversary and since I’m just waiting to go over there and to go out to dinner tonight, I wanted to post this short Spam Your Blog article for all you lovely ones to share your own or your fave blogs! Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

30 thoughts on “Spam Your Blog <3”

  1. Heb net even een kijkje genomen, wat een mooie blog heb je :D looove de rust die het uitstraalt, mooi en overzichtelijk!

 1. Altijd leuk als we mogen spammen ;) Ik ben Eva en mijn blog gaat over mode, leuke uitjes en reizen. Op dit moment blog ik veel over mijn reis naar Japan waar ik net van terug ben. Maar je kunt ook outfits, wishlists en tekeningen vinden op mijn blog :)

  Geniet van je vrije weekend! Heerlijk xx

 2. Hoi, dankjewel dat we mogen spammen. Ik blog al een jaartje of twee als de DIY Diva, met iedere maandag, woensdag en vrijdag creatieve inspiratie en leuke tutorials. Mijn DIY blog heeft een fashiontic…

 3. allaboutbertina.nl is een beautyblog met afwisselend artikels die fashion & lifestyle of uit mijn persoonlijk leven gerelateerd zijn. Je vind voornamelijk reviews van beautyproducten, van low-budget tot high-end.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam en een reactie zou achter laten.

  Fijn weekend gewenst.

  Liefst Bertina

 4. Wat fijn dat we mogen spammen . Ik ben Monica en ik blog sinds een jaar op http://www.littlebyme.nl en ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mijn blog is erg persoonlijk met ook beauty en lifestyle artikelen. Ik hoop dat je een kijkje komt nemen. Xx

 5. Had hier laatst al een keer m’n blog bij een soortgelijk artikel achtergelaten, maar doe het gewoon nog een keer :)

  Zoveel mooie kleuren, glittercombinaties en effecten: ik krijg er geen genoeg van! Mijn naam is Diana en op http://gekopnagellak.blogspot.com/ blog ik over nagellak en alles daar omheen. Ik laat je mijn nail arts zien en leg uit hoe ik ze maak, test allerlei soorten nagellak en laat zo nu en dan mijn vriend kiezen wat er op mijn nagels komt :)

 6. Heel tof dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads.Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//