Freedom – ProArtist Ultimate Mattes Palette.

DSC_4111 freedom proartist ultimate mattesEerder reviewde ik al het Revolution palette wat volledig matte tinten had. Toen ik dit palette van Freedom Make-up London (Freedom for short), probeerde kreeg ik enorm veel flashbacks naar dat palette, maar dan met een wat meer bevredigend resultaat toen ik begon te swatchen.

Vandaag dus dit ProArtist Ultimate Mattes palette gereviewed. Benieuwd naar swatches en mijn ongezouten mening, lees dan verder ;)

DSC_4112De bovenste rij valt een beetje weg op mijn huid maar als je goed kijkt zie je het pigment zeker wel zitten! De swatches zijn overigens zonder basis of primer aangebracht en maar 1 swipe met mijn vinger. Het zijn erg zachte tinten welke ook vrij zacht van structuur zijn en dus wel wat opbouw werk nodig hebben voor een volle pigmentatie.

DSC_4113De 2 onderste rijen, OMG die zijn awesome! Wel een stuk donkerder maar geweldig om in de crease te gebruiken of all over voor een ultieme smokey eye. En jullie kennen me, ik HOU van smokey eyes! Ook deze swatches zijn 1 swipe, zonder primer of basis. Deze kleuren hebben vrijwel geen opbouw werk nodig, en blenden alsof er een engeltje over je gezicht heen piest. Op onderstaande foto heb ik een aantal donkerste tinten van dit palette gebruikt (naast de blauwe duochrome liner).

DSC_4120 copy small

Het palette kostte me trouwens maar zo’n €6! En dat voor maar liefst 32 tinten! Ik ben in ieder geval fan van dit compleet matte palette. De kleuren zijn super draagbaar en ook goed op te bouwen wanneer nodig (bij de lichtere tinten). Met matte kan je niet zo gauw mis gaan vind ik persoonlijk, dus het is een palette wat ik dagelijks zou kunnen gebruiken met een slaperig koppie in de ochtend ;)


//Hi everyone! Today I reviewed the ProArtist Ultimate Mattes palette by Freedom Makeup London (Freedom for short). All swatches above are made without any primer or base and are just one swipe with the finger. The upper two rows are a bit light and don’t show up that well on my arms’ skintone, but they are really great on the lids! Especially the darker colours are amazing to make a great smokey eye with, it’s not a lot of work and within 5 minutes your eyelook is completely done, including mascara.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Freedom – ProArtist Ultimate Mattes Palette.”

  1. Vooral de onderste swatches doen het echt heel goed! Ik heb ook nog zo’n Freedom palette liggen met veel kleurtjes, echt heel handig. Mooi :D

    1. De lichtere kleuren zijn eigenlijk helemaal niet slecht, maar vallen op de huid van mijn arm gewoon nogal weg XD Op de ogen zijn ze echt amazing als highlighters!

  2. Jouw looks zijn echt iedere dag helemaal geweldig! En volgens mij heb je een prachtige make-up collectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//