Recommendations – Essence & Catrice Cosmetics.

dsc_4341

Ola lieve lezers,

Vandaag wilde ik een video delen over mijn Essence en Catrice aanraders, echt mijn favorieten per onderdeel ;)


//Hi everone! Today I wanted to share with you a video about my Essence and Catrice cosmetics recommendations. Just my fave products per segment ;) Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: info@femketje.nl

12 thoughts on “Recommendations – Essence & Catrice Cosmetics.”

  1. Leuk! Ik bebruik ook Essence en dat bevalt mij uitstekend! Waarom meer betalen? Je maakt prachtige look dus daar kan het niet aan liggen!

  2. Hey :) ik woon de helft van de tijd in Duitsland, dus ik zie genoeg Essence en Catrice voorbij komen haha. De prijzen zijn hier helaas niet goedkoper voor Essence en Catrice. :( Ze hebben alleen wel meer limited editions en uiteraard zijn de seizoenswisselingen hier eerder. Voor de prijs hoef je het dus niet te doen, maar wel LE’s enzo! :D leuk dat veel van mijn favorieten ook bij jou terug komen! Ik combineer graag de budgetproducten met duurdere producten <3

    1. Oh apart! Heb een vriendin in Duitsland wonen die zegt dat de prijzen bij haar wel echt goedkoper zijn, niet erg veel maar zomaar 30 cent ofzo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *