Recommendations – Essence & Catrice Cosmetics.

dsc_4341

Ola lieve lezers,

Vandaag wilde ik een video delen over mijn Essence en Catrice aanraders, echt mijn favorieten per onderdeel ;)


//Hi everone! Today I wanted to share with you a video about my Essence and Catrice cosmetics recommendations. Just my fave products per segment ;) Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Recommendations – Essence & Catrice Cosmetics.”

  1. Al ben ik niet zo van de make-up, toch vond ik het leuk om een stuk te kijken :) Ik ben wel benieuwd naar je favoriete nagellak, misschien wil je daar een keer een video over te maken?

  2. Leuk! Ik bebruik ook Essence en dat bevalt mij uitstekend! Waarom meer betalen? Je maakt prachtige look dus daar kan het niet aan liggen!

  3. Hey :) ik woon de helft van de tijd in Duitsland, dus ik zie genoeg Essence en Catrice voorbij komen haha. De prijzen zijn hier helaas niet goedkoper voor Essence en Catrice. :( Ze hebben alleen wel meer limited editions en uiteraard zijn de seizoenswisselingen hier eerder. Voor de prijs hoef je het dus niet te doen, maar wel LE’s enzo! :D leuk dat veel van mijn favorieten ook bij jou terug komen! Ik combineer graag de budgetproducten met duurdere producten <3

    1. Oh apart! Heb een vriendin in Duitsland wonen die zegt dat de prijzen bij haar wel echt goedkoper zijn, niet erg veel maar zomaar 30 cent ofzo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//