FotoFabriek.nl Foto Album – Het Boek Der Femketjes ;D

dsc_4328-fotofabriek-nl

Ik kreeg een paar weken terug een super leuke email vanuit FotoFabriek.nl of ik eigenhandig via hun website en met hun software een fotoboek wilde maken. Ik liep toevallig al langer met het idee om wat van mijn looks in een album te doen, gewoon voor later om aan mijn misschien wel toekomstige kleinkinderen te kunnen laten zien haha! ;)

dsc_4329

dsc_4334

Ik mocht een hardcover fotoalbum laten maken met 24 pagina’s op A4 formaat. Zelf koos ik voor de liggende variant aangezien ik de meeste foto’s voor mijn blog ook altijd liggend maak. Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk opties tijdens het maken van dit boek uit te proberen. Zo heb ik zelf al mijn achtergronden aangepast naar een zwarte tint i.p.v. standaard wit, om de foto’s nog meer te laten poppen. Ook heb ik op een aantal pagina’s meerdere foto’s van dezelfde shoot serie toegevoegd, evenals witte randen/kaders om de foto’s wat te omlijnen. Zelf vind ik de mogelijkheden tijdens het maken van zo’n album ontzettend ruim, je kunt echt alle kanten op en het is echt niet moeilijk. Je hoeft geen fotoshop of software ninja te zijn om een mooi album in elkaar te zetten.

Het werkt als volgende: je download simpelweg de software vanaf de site, dan kun je op elk gewenst moment aan je boek knutselen, ook wanneer je maar eventjes de tijd hebt. Gewoon tussendoor even opslaan en later weer verder ;)

dsc_4331Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt qua afbeeldingen, kaders en aantal pagina’s. Een boek zoals het mijne, hardcover A4 en 24 pagina’s kost 24,99.- euro. De kwaliteit is iets waar ik echt over te spreken ben. Het papier is stevig en de foto’s zijn goed helder en natuurgetrouw gebleven. Geen vage of harde korrel er door wat je soms wel eens zien bij goedkopere fotoalbum-sites, gewoon good stuff!


//Hi everyone! Today I’m reviewing a photobook I was able to make via fotofabriek.nl. I chose a 24 page A4 sized hardcover album which I went all out with using my own look photos. I have to say that the quality of my shots stayed really great, no gritty texture or anything and the paper it’s printed on had a good thickness so it really feels like a great album.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “FotoFabriek.nl Foto Album – Het Boek Der Femketjes ;D”

  1. Ik ben ook zeer te spreken over de Fotofabriek! En ik vind het super dat je een boek gemaakt hebt. Mooi voor later, dit blijft iets om aan je kleinkinderen (ik noem maar wat) te laten zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//