Look – Strobing No Make-up Make-up.

DSC_0050 copy small

De laatste tijd is het wat stiller geweest op femketje.nl. Dat kwam simpelweg door mijn drukke en best wel veeleisende baan waar ik soms weken maak van 6 dagen werken en 1 dagje vrij. Maar dat wilde niet zeggen dat mijn liefde voor bloggen, make-up en beauty verdwenen is. Ik ben stiekem altijd al een geheime strobing lover geweest, altijd in de weer met lichte concealers en een berg highlighters. Als iemand me ook vraagt om 1 product te kiezen wat ik als enige zou mogen gebruiken in life, dan is dat ook mijn geliefde Essence LE highlighter. Heb nog steeds spijt dat ik daar geen 2e van meegenomen heb toendertijd….. 

Vandaag een look online (uit juli al want ik loop gruwelijk achter met het posten van mijn looks, heb er nog 15 in de wacht staan die ik sowieso dit jaar nog allemaal online wil knallen, en natuurlijk moet ik ook weer wat halloween looks maken :O) waarin ik een no make-up make-up look laat zien, inclusief mijn toen nog mooie gebruinde huidje… En ja, ik mis de zomer nu alweer ondanks dat ik een echt herfst meisje ben.

DSC_0051 copy small DSC_0073 copy small

DSC_0057 copy small DSC_0054 copy small

Gebruikte producten:
Essence base.
Essence highlighter.
W7 brow pencil.
Essence mascara.
Essence lipstick.
Mini beetje Catrice bronzer.
MAC concealer.
NYX concealer.
DSC_0096 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Look – Strobing No Make-up Make-up.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//