Mijn Laatste Uurtjes Als 24 Jarige…

Ola lieve lezers!

Morgen is het zover… Ik word 25 jaar op 6 oktober :D Voor nu is het dus aftellen van mijn laatste uurtjes 24 jaar oud zijn. Een kroonjaar, en ik word ook gewoon een kwart eeuw oud, klinkt wel speciaal en zo voelt het stiekem ook wel!

373201_wookmark

Echt wilde plannen heb ik niet, morgen moet ik gewoon werken tot 18.00, maar heb wel gereserveerd bij een all you can eat restaurant (hoe maak je Femke gelukkig: give her FOOOOOD). Gisteren heb ik wel al mijn verjaardag met familie gevierd, maar a.s. zaterdag is het party hardy met mijn vriendinnen. Toch wil ik stiekem nog even mijn 1 na oudste broer feliciteren, die is toevallig ook morgen jarig. Een tweeling met 10 jaar verschil :3

Voor nu: hold your horses want aankomende zondag ga ik weer vollebak aan de slag voor femketje.nl! Dat houdt in: nieuwe reviews en looks online.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Mijn Laatste Uurtjes Als 24 Jarige…”

  1. Van harte, dame! Een kwart eeuw inderdaad, poe poe. Ga je geheel toevallig eten bij de aziatische all you can eat in Middelburg? Van die plek is ondergetekende ook groot fan ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//