Look – Sparkle All The Way!

In het geval van glitter: Less is never more ;)

Voor de look heb ik een aantal favorieten gebruikt waaronder de Catrice concealer, Essence setting powder, Freedom highlighter, NYX bronzer en Essence wenkbrauw potloodje met als wimperfavoriet de Catrice mascara.

Voor de ogen ging ik voor het CS Revealed palette en gebruikte ik de Essence wimperlijm om alle glitters en sterretjes aan te brengen. Een Essence liquid liner voor de massive cat eye liner en ik ben een happy camper! Voor de lippen gebruikte ik een paarsig oogpotlood van Gosh en wat highlighter.


Hi guys and dolls! In today’s look I wanted to show you a super glittery look for an avant garde xmas party :D With glitter: less is never more ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Look – Sparkle All The Way!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//