Freedom Makeup – Pro Highlight Brighten.

Sinds een aantal weken ben ik ontzettend hard verliefd geworden op 1 enkel make-up item en dat is deze gorgeous highlighter van Freedom Makeup in de kleur Brighten.

Ik gebruik de highlighter echt bijna elke dag en al helemaal wanneer ik full on glam wil gaan met een makeup look wanneer ik weer eens voor de blog aan het werk ben :)

De pigmentatie is echt AMAZEBALLS. De highlighter is wel erg koel qua kleur en geeft een paarse/roze glow en shimmer aan het gezicht. Dat is wel iets waar je rekening mee moet houden als je niet zo into de koele tinten bent, maar voor de bleekscheetjes onder ons met koele ondertoon is deze THE BOMB DIGGETY!

Je kunt hem zo extreem of juist zo subtiel mogelijk aanbrengen, op welke manier dan ook is hij gewoon ontzettend mooi. Goede pigmentatie en hij voelt lekker zacht aan op de huid. Een gorgeous koele glow zonder chunky glitter of discobal effect <3 I LOVE IT. En dat voor een prijsje van maar €3,49 bij boozyshop.


Hi guys and dolls! For today I have a somewhat short review post about my fave makeup item from the last few weeks. I have been using this Freedom Makeup highlighter almost every day now and I really have to switch it up for my blogpost looks,… but I love it too much ^^’

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Freedom Makeup – Pro Highlight Brighten.”

  1. Wauw heel mooi. Ik vind je look op de eerste foto echt prachtig. Heel zacht en natuurlijk maar toch een beetje glam.

    1. Ja dat viel me echt super mee! Sowieso is online bestellen van highlighters altijd lastig, maar dit is echt een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//