Look – Pure Acid.

dsc_4715-copy-small

Okay ik weet dat het najaar is, maar ik kan gewoon niet zonder kleur! Zeker niet wanneer er nog een gorgeous Freedom Makeup Clubbed To Death palette op me ligt te wachten om uitgeprobeerd te worden.

dsc_4707-copy-small

dsc_4708-copy-small

dsc_4718-copy-small

Ik gebruikte mijn favoriete items van de laatste tijd zoals de Catrice concealer, Essence setting powder, NYX contour en highlight palette en mijn pretty nieuwe Freedom highlighter in de kleur Brighten. Op de lippen zit een NYX lip cream waar ik even de naam van kwijt ben maar volgens mij was het Paris ;)

De ogen zijn gevuld met een Essence base, het Clubbed to Death palette van Freedom Makeup, mijn ultieme favoriete liner van Essence en de Catrice glam doll mascara gecombineerd met de Essence the false lashes mascara (die nieuwe in witte huls). Oh en de wenkbrauwen zijn ook weer ingevuld met een Essence potloodje!

dsc_4713-copy-small dsc_4721-copy-small


Hi guys and dolls! For today’s look I really wanted to try out my new Freedom Makeup Clubbed To Death palette which I bought for my 26th bday last month. I just looooove those bright acid-ish colours and the contrast with the black lashes and liquid liner.

And just a short little note:
Happy 62nd birthday Mama <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Look – Pure Acid.”

  1. Wauw, wat heb je dat prachtig gedaan zeg!! Heel erg cool :) En oh men, jouw oogkleur staat er ook heel mooi bij!

  2. Ik reageer nauwelijks op blogposts met eye looks. Niet dat ik het niet mooi vind maar ik ben altijd nieuwsgieriger naar andere dingen zoals nagellak. Maar wauw…ben zo onder de indruk van deze look van jou!! Echt STUNNING!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//