Talk & Makeup – Having Kids, Getting Drunk & Fave Makeup Brand.

dsc_4730-talk-makeup

Het leek me leuk om weer eens een video op te nemen, en dit keer eentje waarbij ik praat terwijl ik een look maak! Het is een vrij lange video maar aangezien ik in de weekenden wat meer rust wil pakken heb ik besloten om in de weekenden maar maximaal 1 artikel te plaatsen… Have fun met deze eerste Talk & Makeup vid!


Hi guys and dolls! I’m planning on blogging less in the weekend, so for today I made my first (somewhat longer) Talk&Makeup video in which I answer questions and play with makeup at the same time :3 Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Talk & Makeup – Having Kids, Getting Drunk & Fave Makeup Brand.”

  1. Wat een leuke look! Heel gedurfd maar het staat echt goed bij je. Je video was ook leuk om te zien, ik vond het wel een beetje lang maar je praat super vlot en het was gezellig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//