Freedom Makeup – Clubbed To Death Palette.

dsc_4629-clubbed-to-death

Can we all take a moment to look at this bright ass neon palette <3 Ik ben verliefd!

Zoals jullie nu wel weten ben ik niet zo van de standaard neutrale kleurtjes als het op oogmakeup aan komt. Ik hou wel van een BANG! Dit Freedom Makeup palette met de awesome naam “Clubbed To Death” is daarom ook recht in mijn makeup loving straatje. Benieuwd naar swatches en mijn ongezouten mening, lees dan snel verder!

dsc_4630-clubbed-to-deathOkay ik moet eerlijk bekennen dat de bovenste rij me een klein beetje tegen valt. Neon tinten zijn vaak minder goed gepigmenteerd en zijn erg poederig. Hierdoor moet je er vaak echt wel wat werk in steken om ze perfect egaal en super bright te krijgen. De zwart daarintegen is echt AMAZEBALLS! De swatches hierboven en hieronder zijn trouwens zonder primer en met maar 1 swipe aangebracht op mijn onderarm.

De onderste rij heeft mijn hart echt gestolen. Kijk dan naar die felle tinten! Het palette doet me heel eerlijk gezegd wel denken aan het UD Electric pressed pigments palette, zeker door die onderste rij! Dit is een super budgetproof dupe <3

dsc_4631-clubbed-to-death

dsc_4707-copy-small

Check hier de complete look die ik met dit palette maakte!

Dit palette scoorde ik zelf bij boozyshop.nl en kostte me maar €7,99 voor maar liefst 20 awesome kleuren. Sommige hebben net wat meer aandacht en werk nodig, maar het grootste gedeelte is echt to die for… on the dance floor…. snap je ‘m? Clubbed to death ;D


Hi guys and dolls! Let’s all take a moment to fall in love with this amazing Freedom Makeup Clubbed To Death palette I bought from a Dutch beauty shop called Boozyshop.nl. The palette really reminds me of the UD Electric pressed pigments palette and I do think this is a true affordable dupe for it. It only cost me €7,99 so can I hear an amen?! The top row is a bit less pigmented than the bottom row but I do have to say that with a little effort you can really work those colour to their full potential :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Freedom Makeup – Clubbed To Death Palette.”

  1. Zag het echt net op insta voorbij komen :D echt wat voor jou, deze kleuren! Ik houd ook van opvallende kleuren dus vind het helemaal geweldig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//