Femketje’s Winactie Triatlon – #1. CLOSED/GESLOTEN!!

dsc_4749-winactie-1-femketje

Het is hoog tijd voor de Femketje’s Winactie Triatlon –  Dag 1!

Ik heb besloten om in totaal 3 winacties op te zetten met verschillende beauty/make-up goodies zodat er meerdere lezers blij gemaakt kunnen worden met een pakketje naar keuze. De reden waarom is omdat femketje.nl alweer 6 jaar bestaat en ik de eerste 100 abonnees op mijn 2e en nieuwe beauty YT channel heb behaald! Vandaag dus de eerste winactie waarbij ik 6 van mijn favorieten nagellakjes weggeef. Alle lakken zijn nog nooit geopend dus no worries, ze zijn sealed en squeeky clean nieuw!

Wat kun je winnen:
– NYC lakje in Mint Macaroon.
– Catrice Rainbow Flaky topcoat (deze is zoooo mooi over een zwarte lak!)
– Essence colour&care lak in 02 I Care For You.
– Catrice Ultimate Nudes in Karl Says Tres Chic.
– Sinful Colors glitterlak in Hottie.
– Essie in de kleur Tart Deco.

Het enige wat je hoeft te doen is een comment achter te laten (met een geldig emailadres) waarom je mee doet en mijn blog via Bloglovin te volgen! Doe je dit niet, dan reken ik je deelname niet mee!
Natuurlijk mag je ook altijd meerdere stappen doen voor meer winkansen, zoals het volgen van mijn IG, Twitter, Youtube en FB pagina. Vergeet deze overigens niet te vermelden in je entry comment! :) De winnaar zal via random.org gekozen worden en persoonlijk een email krijgen!

De winactie loopt 4 weken vanaf nu (16 november 2016) en eindigt dus om 00.00 uur 14 december 2016. Deelnames alleen vanuit Nederland en België. Succes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Femketje’s Winactie Triatlon – #1. CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Liever zo’n soort triatlon, dan een echte;-) Ik volg je via bloglovin, FB en youtube.

 2. Ik gebruik altijd nagellak. En deze kleuren passen perfect bij mijn andere lakjes. Ik heb deze kleurtjes nog niet, maar zou ze graag willen. Ik volg je op verschillende kanalen.gr van Marina.

 3. Leuk idee! Ik doe mee omdat ik DOL ben op nagellak. Toen ik in de eerste zat speelde ik ook al wat met nail art (was er tevens er echt slecht in) en nu hou ik het op de nude-kleurtjes. Daarom heb ik ook geen felle kleuren die ik best tof vind!

 4. Ahh, super leuk, I’m in! Ik heb alle stappen uitgevoerd waaronder de extra! Waarom ik mee doe? Just for fun, leuke nagellakjes zijn natuurlijk altijd welkom bij mij, hihi! Email: blog3lles@hotmail.com
  Liefs,
  Elles

 5. Jaaaa! Hier maak ik graag kans op! Vooral de Rainbow Flaky topcoat lijkt me heel mooi!

 6. Ik volg(de) je via alle genoemde kanalen en ik doe graag mee. Nagellak kan ik nooit genoeg hebben; altijd welkom. Ik hou van goed verzorgde nagels.

 7. Leuk!! :D Ik doe mee! En ja, ik volg je al een lange tijd overal. En ik doe mee omdat ik gek ben op nagellak. Al deze leuke kleurtjes kan ik goed gebruiken om er lekker vrolijk van te worden.

 8. Zo leuk! Ik doe heel graag mee! Ik volg je uiteraard op Bloglovin, maar ook op Instagram, Youtube, Facebook en Twitter (allen @brittvanommeren)

 9. Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovi,.Facebook, Instagram,Twitter & You Tube

 10. Aah mooie lakjes! Ik maak graag kans en heb ook alle extra stappen gedaan.

 11. Gefeliciteerd met je mijlpalen! Leuk idee zo’n triatlon, ik doe graag mee. Vooral omdat ik mijn nagels de laatste tijd niet echt gedaan heb, moet nodig weer verandering in komen zodat ik er weer goed gelakt bij loop!

 12. Count me in! Proficiat met je blogverjaardag trouwens, 6 jaar is serieus lang, volgens mij lees ik nog niet zo lang blogs zelfs! Ook bij deze winactie doe ik graag mee, die blauwe van sinfulcolours OMG, hello perfect blue haha. Ik volg je via bloglovin, fb en twitter!

 13. Ik wil graag een kansje wagen! Ik volg je nu op alle pagina’s. Gefeliciteerd met je zesjarig bestaan en alle behaalde volgers. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//