Look – Natural Brows, Bold Lip & Winged Liner.

Een daily look voor mij is deze. Een goede basis op de huid, een knallende lipkleur, liner on fleek en een highlighter waar je u tegen zegt!

Voor deze look gebruikte ik een aantal van mijn favorieten zoals mijn Essence liquid liner, de I Heart Makeup Unicorns Heart highlighter, een kekke revolution liquid lipstick en een NYX bronzer. Verder mixte ik mijn favo Rimmel en Catrice foundation met elkaar en poederde ik dit af met de Essence setting powder.

Een gorgeous look hoeft niet perse ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Wanneer je liefde hebt voor producten en ze op je eigen manier gebruikt kan je niet snel een misser maken ;)


Hi guys and dolls! For today’s post I wanted to show you one of my fave daily looks which doesn’t cost a lot of time or money. I love to rock a winged liner and a brighter lip, but you can switch any colour up for another <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Look – Natural Brows, Bold Lip & Winged Liner.”

  1. Die lipstick staat je echt prachtig! Ik draag zelf ook altijd een eyeliner. Deze heb je mooi aangezet, top! Liefs, Josine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//