Look – Iron Man.

DSC_4241 copy small

De volgende comic inspired look is deze van Iron Man :D Laatst heb ik een soort van Iron Man marathon gehouden met Roy en hebben we binnen anderhalve dag alle drie de films gekeken. Het leek me leuk om een Iron Man inspired makeup look te maken, met burgundy rood en goud. Gooi wat gouden glitter onder de ogen en op de lippen en je bent klaar!

DSC_4234 copy small

DSC_4235 copy smallDe volgende producten zijn gebruikt: Essence base op de ogen, het UD xx vice palette, essence mascara en liquid liner. Oh en op de wenkbrauwen een essence potloodje en browgel, lekker budgetproof ;)

Op de lippen heb ik een ELF lipstick gebruikt, en de glitters komen uit het NYX glitterati glitter cream palette. Voor de rest van het gezicht gebruikte ik de nivea aftershave balm als primer, de rimmel foundation die ik zowat altijd gebruik, mijn favo hema bronzer en catrice highlighter.

DSC_4229 copy small


//Hi everyone! A while ago I had some kind of Iron Man movie marathon with Roy, and I got really inspired to make an Iron Man makeup look! I used burgundy reds and true gold. Some awesome gold glitter and you are good to go :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Look – Iron Man.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//