My New Phone – Samsung Galaxy S7 Edge Rose Gold <3

s7-edge-femketjeOla lieve lezers :3 Ik had eigenlijk te weinig tijd om een uitgebreid artikel over mijn epic nieuwe telefoon te maken, maar ik ben er zo blij mee dat ik het toch eventjes snel wilde delen!

Het was weer zover: mijn 2 jarig abonnement liep af en mocht weer verlengd worden, inclusief het uitkiezen van een nieuwe telefoon. Ik koos de Samsung Galaxy S7 in rose gold, zo damn pretty :D Ik zit al jaren bij Tele2 als provider en dat bevalt prima, nooit issues mee en ze zijn goed betaalbaar. Ik ben niet zo iemand die bergen geld wil uitgeven aan een simpel iets als een telefoon, dus ik heb samen met manlief een goede deal uitgekozen via coolblue.nl (waar ik overigens wel wat gedoe mee heb gehad omdat ze mijn gegevens verkeerd hadden genoteerd en ik nog een week langer moest wachten tot de koerier het pakketje wel aan me mocht geven… te belachelijk voor woorden was dat, maar dat terzijde!) .

s7

De telefoon zelf is groter maar iets smaller dan ik gewend was met mijn oude S5 en de hele oude Note 2 welke van Roy was geweest en ik de laatste 4 maanden gebruikt heb. De camera is echt awesome, alles werkt lekker snel en nog een pluspunt: het is een compleet dicht toestel waarbij je niet kan modderen met een losse batterij e.d.. Ook is het toestel waterdicht, een keertje in bad laten vallen is dus geen issue :D (ik ben zo’n kluns die het serieus wel eens laat vallen in water)

In ieder geval: ik ben een happy camper :3 Welke telefoon hebben jullie op dit moment?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “My New Phone – Samsung Galaxy S7 Edge Rose Gold <3”

  1. Wat ziet die er gaaf uit! En hij is nog roze ook <3 Ik heb een simpele LG van onder de 100 euro, omdat ik mijn mobiel echt alleen gebruik voor Instagram, What's App en om mee te bellen.

  2. Echt een prachtig mooie telefoon! <3 Ik ben al lang aan het twijfelen over een nieuwe telefoon. Ook omdat ik momenteel niet zwem in het geld, maar wel heel wat eisen stel aan een nieuwe telefoon. Lekker lastig, haha!

  3. Mooie kleur! Mijn vriend heeft dezelfde telefoon, maar dan in zwart. Werkt zo goed, en die camera! <3 Momenteel heb ik de Samsung S5 mini, kan pas over een jaar verlengen :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//