Beauty Dingen Waar Ik Echt NIET Goed In Ben….

DSC_3967 copy small

Ola lieve lezers!

Omdat ik vaak reviews schrijf en looks schiet, lijkt het alsof beauty handelingen in mijn bloed zitten en gewoon altijd goed gaan…. Dat is helaas alles behalve waar! Okay, looks maken en reviewen is wel een beetje mijn ding en ik merk dat ik er echt niet slecht in ben en steeds een beetje beter word, maar toch zijn er altijd nog dingen waar ik nog in moet groeien en leren. Vandaag dus een artikeltje met beauty stuff waar ik pretty much nog sucky slecht in ben, althans voor mijn gevoel :’) Onder het mom van “je bent nooit te oud om te leren”, mijn nog te leren lessen!

Nepwimpers:
Mijn grootste angst en tegelijkertijd onnodig gezien mijn eigen wimpers. Ik weet niet wat het is, maar ik kan ze gewoon niet netjes aanbrengen. Dan weer teveel lijm, dan weer te weinig dat de zijkantjes omhoog ploppen als paddenstoelen uit de grond. Het enige wat een beetje helpt is om ze in 3 te knippen en letterlijk piece by piece op te plakken like a crazy person. Als iemand tips heeft, please let me know haha!

Een hele smalle liquid liner zetten:
Om 1 of andere reden zijn mijn liquid liners altijd in eerste swipe al te dik wanneer ik een winged liner zet. Ik kan gewoon niet zo’n fancy chique ultra dun lijntje zetten bij mezelf zonder overboard te gaan en er een epic opvallende liner van de maken :’) Wanneer ik andere mensen op maak kan ik ze daarentegen weer wel perfect dun maken… weird!

Wenkbrauwen:
Deze furry sisters zijn niet per definitie crappy, maar ik vind het lastig om een goede tint voor mijn eigen super lichte ashy blonde wenkies te vinden. Op dit moment gebruik ik graag de 2 blonde potloodjes van Essence (lekker budgetproof ook!), maar vraag me niet om mijn wenkbrauwen met poeder te doen… hell no dat dat voor mij werkt. Ik kan daar niet precies genoeg mee werken en heb er het geduld niet voor ;)

Wat zijn beauty handelingen waar jij nog wel wat meer oefening voor nodig hebt?


//Hi everyone! Today I wanted to share a post with 3 beauty things I kinda suck at :’) First of all I’m not good with fake lashes. I use too much glue, not enough and they never seem to stay put or just look nice on me. I don’t feel like I need them anyways, but it would be nice to be able to wear them for some looks sometimes. Next up is making a super thing eyeliner with liquid liner. For some reason I always go big when applying an awesome winged liner to my looks. But when I apply it on others, it always looks super thin! My last somewhat beauty fail is finding the ride shade for my light ashy blonde eyebrows. Not to mention working with eyebrow powders… I’m just so sloppy with those! What is a beauty things you still suck at?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Beauty Dingen Waar Ik Echt NIET Goed In Ben….”

 1. Nep wimpers…. Op de goede lengte afknippen, vanaf boven opplakken en vaak oefenen…

  Ik heb echt het gevoel dat ik slecht ben in contouren. Het valt op zich mee, maar ik vind contouren er altijd zo opvallend uitzien in het echt. Op foto’s is het oke maar in het echt voel ik me een gek met een bruine veeg πŸ˜‚

  1. Haha ja dat heb ik soms ook wel, zeker omdat veel so called contour powder etc. vaak al snel te donker of oranje zijn op mijn huid XD Dan blijf ik blenden als een gek!

 2. Wat leuk om te lezen! Mij komen ze alle drie herkenbaar voor! Ik durf niet eens met het tekenen van mijn wenkbrauwen te beginnen, uit angst dat ik het veel te erg maak ;)

  1. Ik deed het eerst ook nooit omdat ik het persoonlijk echt too much vond, maar merk echt een mooi verschil en effect in mijn looks sinds ik het wel doe. In real life doe ik het totaal niet, maar voor de wat zwaardere looks maakt het het wel echt af :)

 3. Heel leuk om te lezen en erg herkenbaar :) ! Nepwimpers is al een drama met mijn bril en dan ze ook nog goed opdoen. Dan maar geen nepwimpers :P

  1. Heel herkenbaar! Heb vaak ook al last met mijn eigen wimpers tegen de glazen aan wanneer ik een goede coat mascara draag xD

 4. Oeh, had ik niet van jou verwacht! Maar ik kan mij wel iets voorstellen bij de wimpers.
  Ik suck in het aanbrengen van camouflage producten en foundation. Heb altijd het gevoel of ik het erger maak ipv mooier.

  1. Haha ja ik kan niet overal goed in zijn toch.. als je er niet goed in bent kun je het verhullen door de aandacht op andere dingen te leggen :D

 5. waaauw ik vind je make-up zo mooi zitten op die foto!
  Oh en ik ben heel slecht met eyeliner, althans.. de ene dag zit het fleeky, de andere dag ben ik net een clown en kan ik alles er weer af gaan halen en heeel mijn make-up look is verpest. (eyeliner op wang enzo)

 6. Oh damn nepwimpers zijn voor mij ook niks hoor! Dat terwijl het mooier staat als je een cosplay outfit draagt, maar ik ben gewoon geen type voor die onhandelbare krengen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//