Look – High All The Time.

DSC_1525 copy smallGeen idee waarom ik ineens aan dat nummer van Tove Lo (high all the time) moet denken (misschien omdat Roy net een shirt aan had met die tekst op), maar ik ben sowieso pretty hooked on dat nummer, en zo ook on deze kleurrijke look :D Weer een nieuwe favoriet die lekker knallend is voor de komende warme zomerse dagen.

DSC_1506 copy small DSC_1517 copy cropped small

Gebruikte producten:
Maybelline fit me foundation.
Sleek blush.
Essence highlighter.
Essence base.
Technic electric palette.
– Catrice matte liquid liner.
Peggy sage  zwart kohl potlood.
Essence mascara.
Catrice gloss.
ELF browgel.

DSC_1534 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Look – High All The Time.”

  1. Jaaa, eindelijk, ik was hier zo benieuwd naar. Ik heb je foto’s bewaard, zodat ik het een keer na kan doen :-) Ik hou van knal kleuren =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//