NOTD – Black & Minty Green.

NOTD 1juni2015Omdat ik graag favorieten combineer tot iets nieuws:
zwart, mintgroen en studs :D

Gebruikte producten:
– Essence gelbase en geltopcoat.
– Catrice 86 (S)wimbledon.
– Catrice 39 Black To The Routes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “NOTD – Black & Minty Green.”

  1. Fem, jij bent echt een lakqueen. Het zit altijd zo perfect bij de randen, hoe krijg je dat voor elkaar? Zou je een video willen opnemen hoe jij je nagels lakt? Of heb je die al online? Ik ben echt een kluns als het op nagellak aankomt. :’) Gorgeous kleur trouwens, leuke combo!

    1. Aww thanks :D Ja ik heb ooit een video gemaakt met crappy licht en alles hoe ik lak, maar ik denk dat ik heel binnenkort maar even een nieuwe video moet tapen :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//