Kruidvat Shoplog – Nagellak & Blushes :D

Okay, de vorige shoplog was vorige week maar ik mistte nog wat mooie nieuwe goodies in de Essence en Catrice schappen hier in het filiaal bij mij in de buurt. Ik kreeg de ontzettend goede tip dat ook online alle nieuwe producten al te koop waren, en ik scoorde (nog net op tijd op zaterdagavond tijdens de 1+1 actie op alle nagellak producten) wat nieuwe lakjes en 2 blushes op de kruidvat site.

20140924_190102

20140924_185703Als eerste sorry voor de wat wazige foto’s >.< ik had gisteravond te weinig tijd om vollebak met mijn nikon foto’s te schieten omdat het met de laatste minuutjes daglicht gebeuren moest. Vandaar dat ik ze met mijn gsm en zonder flits heb gemaakt om te kleuren nog redelijk natuurgetrouw te laten.

Ik scoorde 3 colour&go lakjes van essence (1,69 per stuk) en nog 3 effect nail polishes (1,99 per stuk). Deze waren allemaal voor de helft van de prijs tijdens de 1+1 gratis nagelfestijn actie. Dat rechter lakje is echt een feestje in een flesje!

20140924_185737Waar ik het meest excited over ben zijn de volgende items: alle 8 de liquid metal lakjes van de catrice luxury lacquers lijn die nu in het vaste assortiment zitten. Het zijn echte beauties en deze foto doen ze echt geen eer aan, want in real life zijn ze zo veel mooier en sparkly! Vanzelfsprekend komen deze binnenkort voorbij in een review :D

20140924_185939Als laatste kocht ik nog twee gorgeous blushes in de kleuren 010 en 020, voor 3,99 per stuk. Ik wil ze eigenlijk al swatchen maar moet toch echt tot morgen wachten tot ik een dag vrij ben en ik ze in daglicht kan fotograferen.

En nu ben ik wel even een paar maandjes uitgeshopt denk ik zomaar!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Kruidvat Shoplog – Nagellak & Blushes :D”

  1. Ik zat zelf nog te twijfelen om de glitterlakken mee te nemen maar uiteindelijk toch laten liggen. Ben benieuwd naar je swatches.

  2. Haha, superleuk
    je hebt je een beetje laten gaan !
    ben benieuwd naar de lakjes en de blushes zijn zoo mooi

  3. Wauw inderdaad echt heeeel veel lakjes!! Ik kan nu al niet kiezen welk lakje ik op moet doen (ik heb er maar 100 ofzo), hoe moet dat wel niet voor jou zijn haha!

  4. Ik was dus bij Kruidvat, stond voor de nagellakjes en bedacht dat ik al genoeg heb dus ben weggegaan zonder iets te kopen. Nu ik jouw shoplog zie, heb ik spijt.. haha. Leuke lakjes!

  5. Die blushes vind ik zo mooi! Ik wacht nog steeds totdat ik ergens een extra breed Catrice schap tegenkom maar no luck so far!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//