OPI – Tart Green Apple.

Ik ben een budgetproduct lover. Maar dat wil niet zeggen dat ook ik op zijn tijd een mooi high end merk als OPI niet kan waarderen. Toch vind ik het altijd awesome om duurdere producten voor een prikkie te scoren. Zo kocht ik deze OPI lak met nog twee andere lakjes tijdens de 3 voor 10 euro actie bij de Big Bazar een tijdje geleden.

DSC_7990

Tart Green Apple is echt een aparte tint. Dat is ook de reden waarom ik deze in mijn mandje gooide. Het is een creamy lakje, dekkend te krijgen in 2 laagjes. De kleur vind ik lastig te omschrijven, het is geen lime groen maar ook geen geel. Het is een beetje een gifgroene tint. Het doet me denken aan iets wat super giftig is zoals accuzuur of iets in die geest.

Ik dacht dat ik al een andere lak had met zo’n gifgroene tint, maar deze is toch weer net wat anders, iets dieper qua kleur, een stuk feller en minder lime groen dan ACid/DC van Catrice.

Een OPI lakje bevat 15ml lak en kost in Nederland normaal gesproken zo rond de 14 euro. Voor deze lak heb ik maar 3,33 euro betaald, mooie deal denk ik zo!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “OPI – Tart Green Apple.”

  1. Wat een gaaf kleurtje! Steeds als ik ga is alles Uitverkocht, ik kom niet zovaak in de stad van Vlissingen, waar de Big Bazar zit.

  2. Het is niet echt een kleur die ik zelf gauw zou kopen, maar als een ander het draagt vind ik het bij bepaalde outfits wel heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//