ELF – Giddy Gold (Blush).

Van de ELF studiolijn blijf ik producten toevoegen aan mijn favorieten lijstje. Zo ook de blush in de kleur Giddy Gold is een instant fave!

DSC_7401DSC_7402De blush is echt een beauty, gorgeous gepigmenteerd en bevat een mooie shimmer. Hij heeft een peachy achtige tint met gouden shimmer. Eigenlijk moet ik bekennen dat ik de blush meer als highlighter en oogschaduw gebruik dan echt als full on blush. Hij kan zeker gewoon als blush gebruikt worden hoor, maar daar ik vind de kleur voor mijn bleke huidje toch iets too much voor. Hij is gewoon te goed gepigmenteerd om er nog ietwat natuurlijk uit te zien op mijn a4 papier huidje. Bij wat meer getinte of gebruinde dames gaat deze blush echt 100X meer gorgeous staan dan als blush bij mij. Maar als highlighter op de jukbeenderen en als oogschaduw kleur is hij (vooral bij blauwe ogen) stunning.

DSC_7404Ik heb jammer genoeg nog geen tijd gehad om deze blush in een FOTD look te verwerken, maar zal er binnenkort eentje helemaal op baseren. Misschien leuk om een look te maken waarbij ik vrijwel alleen deze blush op meerdere manieren gebruik! IdeeΓ«n in overvloed ineens :D

Voor de prijs hoef je de blush trouwens ook niet te laten liggen, voor maar 4 euro heb je ‘m al. En je doet er lang mee want a little goes a long way en de blush bevat maar liefst 4,75 gram product. Je kunt deze en andere ELF producten gewoon op de site eyeslipsface.nl bestellen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “ELF – Giddy Gold (Blush).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//