FOTD 1/5; Bronze Goddess.

DSC_6886 copy cropped smallSpelen met nieuwe palettes is altijd leuk! Zo ontdekte ik laatst met mijn nieuwe W7 palette *welke je overigens ook kunt winnen hier op femketje.nl!* dat ik best goed sta met brons en koper achtige kleuren :D Ik denk dat ik stiekem toch vaker naar rustige tinten als deze zal pakken dan naar de felle poppende kleuren die ik normaal vaak draag. Don’t worry, ik zal altijd nog felle opvallende looks blijven maken, maar af en toe een erg draagbare look is ook niet verkeerd :)

DSC_6861 copy smallGebruikte producten:
Gosh primer.
W7 in the buff palette.
– Maybelline big eyes mascara.
Mac pro longwear concealer NW15.
Catrice multicolour blush in riviera rose.
Essence lipliner in soft rose.
NYX gloss in mauve.

DSC_6888 copy cropped 2Tjappi Time! :3 Hij komt er altijd gezellig even bij als ik in mijn fotografie-kamer/kleding-kamer mijn FOTD foto’s schiet.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “FOTD 1/5; Bronze Goddess.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//