Get To Know Femketje; 16-30 April 2014.

De maand april is alweer bijna voorbij. Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw GTKF artikel over de laatste twee weken van de maand. Here We Go!

april 2 01Pizza time! Vaak hebben Roy en ik geen zin om te koken na een lange werkdag. Pizza’s zijn de meest geweldige food-uitvindingen ever.

april 2 02Foto uit de ‘oude’ doos. Zelfportretje as usual van een paar jaar geleden :)

april 2 03Lente-achtige FOTD :D

april 2 04Nu ik alweer zowat een half jaar niet meer in Vlissingen woon, mis ik de stad toch nog steeds een beetje. Ik probeer er zo af en toe weer eens heen te gaan, gewoon om lekker rond te struinen en wat dingetjes te kopen. Ik heb er toch ruim 5 jaar gewoond! De foto hierboven nam ik bij de bushalte op de weg terug naar huis :3

april 2 05Kittehs :D

april 2 06Een oude foto van 2010 waar ik nog geen 20 was. Kwam hem perongeluk tegen en ben er helemaal verliefd op geworden. Toendertijd heb ik er niks mee gedaan, zonde!

april 2 07Pasen staat gelijk aan croissantjes :D

april 2 08Say hello to my little friend!

april 2 09Helemaal in love met die knock off too faced paletjes!

april 2 10En toen kwam Roy er achter dat er een wespennest in de schuur zat. Nog redelijk klein maar hij moest gewoon echt weg. Roy heeft ‘m eigenhandig en zonder verwondingen weg kunnen halen. Hierboven zie je de wespenkoninging met daaronder het nest in een afgesneden cola fles… ze was niet echt amused >.<

april 2 11Over stekende wezens gesproken: Ben ook nog steeds helemaal gek op mijn paarse bijenketting, gelukkig steken deze niet! Klik HIER voor de FOTD :)

april 2 12EINDELIJK dit gorgeous palette kunnen scoren in Vlissingen! Ik geef er op dit moment ook eentje weg in een winactie!

april 2 13Selfie na afloop van een Get Ready With Me video opname :)

april 2 14Afgelopen vrijdag sinds lange tijd weer eens pannenkoeken gebakken. En zoals altijd mislukte de eerste gruwelijk XD De pannenkoeken-curse die ik en mijn moeder hebben.

april 2 15Timmi en Tjappi, mijn knorrepotjes :)

april 2 16Met Koningsdag heb ik werkelijk waar geen reet gedaan anders dan het huis opgeruimd, boodschappen gedaan en geblogd XD Wel kwam er die ochtend een Koninklijke nailart online.

april 2 17Oh en samen met Tjappi heb ik ook nog even alle losse lakjes *zo’n stuk of 150* gere-organiseerd in mijn helmer kastjes en andere stash kast :) Nu zitten ze echt stuffed en nieuwe helmers zijn hoog nodig!

april 2 18Samen met Tjappi FOTD foto’s maken :)

april 2 19Deze budget beauty stond gisteren alweer gereviewed op de blog!

april 2 20En gisteren was er ook nog eens een nice nieuw pakketje bezorgd *bij de buren dat wel* waarin mijn 3 naked basics paletjes zitten!

Hoe waren jullie afgelopen twee weken?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Get To Know Femketje; 16-30 April 2014.”

  1. Leuke foto’s! Alleen ieeuwwwl van dat wespennest :P Wat eng, maar dapper dat Roy hem heeft weggehaald en er niets aan over heeft gehouden, haha, wat is zijn geheim? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//