2X Catrice Haute Future Polishes (02 & 05).

Ik was eigenlijk niet van plan iets te scoren tijdens de 1+1 actie op alle nagelproducten bij het kruidvat, en eigenlijk ook niet iets te scoren van de nieuwe Catrice LE. Maar toch nam ik 2 potjes voor de prijs van 1 mee van de nieuwe Haute Future collectie.

DSC_6990

Als eerste 02 Never Green Before. Het is echt een zeemeermin-lakje. Gorgeous blauwgroen met mooie shimmer een vleug teal. Het lijkt echt op de staart van een zeemeermin met duochrome schubben. De lak dekt met 2 a 3 dunne laagjes. Jammer genoeg ging de zon gisteravond net onder toen ik deze lak swatchte in de achtertuin. Maar gelukkig doet het de kleur niet tekort!

DSC_6988 DSC_6981

De tweede en laatste lak die ik meenam is 05 Gem Into The Future. Deze lak is pretty special if you ask me. Het is geen simpele regenboogholo maar eentje waar ook nog eens hele fijne flakies zitten. Een zilverkleurige holo met blauwpaarsige flakies die alleen opvallen met een bepaald lichtval, super pretty! Deze lak dekt ook met 3 dunne laagjes. Ik moet zeggen dat de flakies echt niet super goed opvallen op de nagels zelf, maar hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe duidelijker ze te zien zijn voor het blote oog.

Deze lakjes en de rest van deze nieuwe collectie zijn vanaf deze week te koop. De lakken bevatten zoals altijd 10ml lak en kosten wat duurder dan normaal met een prijsje van 3,59 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “2X Catrice Haute Future Polishes (02 & 05).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//